Новия световен ред: Световно правителство

Обновена в 12:25 на 26/06/2013 г.

световен редНие ще имаме Световно правителство, независимо дали ви харесва или не, чрез завоюване или по взаимно съгласие.” Джеймс Уолбърг пред Съвета по външните работи, 17 февруари 1950 г

Планът на Световния елит е почти изпълнен. Групата Билдерберг цели да създаде три “държави”, които да са ядрото на Световното правителство. Те открито признават и гордо заявяват, че тяхната цел е било създаването на Европейския Съюз, Азиатския Съюз и Северно-американския Съюз.

Тези три “държави”, обединяващи несуверенните нации членуващи в тях са ядрото на правителството, а ООН служи за изпълнителна власт и регулатор на държавите от Третия Свят. 

През 1991г. Рокфелер прави сензационно изказване на среща на Билдерберг в Германия пред едни от най-големите и влиятелни медии във света :

“Искаме да благодарим на Вашингтон Поуст, Ню Йорк Таймс, списание Таймс и много други авторитетни издания, чиито директори посещават нашите срещи над 40 г. и спазват своето обещание за дискретност.

За нас би било невъзможно да изпълним нашия план за света под светлините на прожекторите и пред очите на обществеността през тези години. Сега обаче света е много по-мъдър и е готов да приеме идеята за Световно правителство. Над-национално управление на интелектуалния елит и световни банкери е за предпочитане пред практикуваното през изминалите векове национално-автономно водене на политики”

 Сега микро-чипирането, подслушването и тоталното следене на гражданите е нещо напълно обяснимо. Световното правителство трябва да контролира своите “поданици” – робите на корпорации и банки, които живеят  с илюзията, че са свободни.  Името “Билдерберг” идва от германския език – “билдер” – строя, строител, зидар. Всички ние знаем кои са зидарите – масоните. (зидар- “масон” на френски език)

нов ред

Нека не се чудим защо нашите правителства отказват да решат проблемите ни, дори и да могат, те просто служат на тези външни сили, които стоят над тях. Вашите данъци не отиват при правителството, както смятате. Те отиват в Световната банка и в ръцете именно на този “елит”. За това и политиците са в несъстоятелност дори да засядат дръвчета пред сивите блокове, в които сме натъпкани.

източник: www.alterinformation.wordpress.com

Коментари