Тения

Ако няма подобрение, въпреки, че взимате по 2 ч.л. орехова тинктура два пъти дневно,  въпреки зепинг-ът вие вероятно имате тения. Тениите са доста по-трудни за убиване от останалите паразити.

Няма време за губене ако имате мозъчен тумор,  рак на стомаха, рак на панкреаса или сте на системи. За убиването на стадиите на тения са нужни големи количества от Екстракт от Орех. Следвайте процедурата:

 

1.      Вземете 8 ч.л. Екстракт от Орех

2.      Вземете три таблетки niacinamide за да помогне при детоксицирането на алкохола в тинктурата.

3.      Починете един час

4.      Вземете още 8 ч.л. от ореховата тинктура

5.      Вземете още три таблетки niacinamide

6.      Направете един сеанс с Екстракт от Орех

 

Използвайте толкова вода, колкото е нужна за да прокарате ореховата тинктура. Сърбайте бавно за да избегнете прилошаване. Тази забележителна билка е напълно безвредна, но алкохола не е, така че винаги взимайте niacinamide след поемане. И никога не се опитвайте да карате автомобил след това.

 

Дори и дозата от 16 ч.л. орехова тинктура не убива всичките латентни (спящи) стадии на тения. Тя само убива тези, които се излюпват. Избягвайте разтворители като бензол, изопропилов алкохол и дървесен спирт. Рано или късно, вероятно след 2 седмици още една ще се излюпи. Ако подозирате това, повторете дозата от 16 ч.л.

 

ПАРАЗИТИТЕ СИ ЗАМИНАХА, ПРОПИЛОВИЯ АЛКОХОЛ Е СЛЕДВАЩ

 

Сега, след като сте убили чревния метил и излекували рака си, какво следва? Остават две задачи:

 

1.      Да престанете да поемате пропилов алкохол в тялото си

2.      Да премахнете всички тежки метали и често срещани токсини в тялото си, диетата и домът ви. Това ще излекува повредените тъкани и ще спре тенденцията за възникване на тумори.

Коментари