Излекуване на Рак

Ракът не е вече смъртоносното заболяване, каквото беше някога. Вие можете да се излекувате за по-малко време от необходимото за определяне на посещение за изследване. Ако забележите подутина или нещо друго ви навежда на мисълта, че може да имате рак, не се втурвайте първо при доктора. Първо се заемете с прочистването си. Докато дойде определеното ви за изследване време, може да сте се излекували.

 

ОЩЕ ЕДНО ТРЕМАТОДНО ЗАБОЛЯВАНЕ

 

Ракът се лекува толкова лесно, защото той е заболяване, което се причинява от паразити. С унищожаването на паразитите вие спирате рака. Това не значи, че сте оздравял. Ако ракът е увредил яйчниците или простата ви, тези органи трябва да бъдат оздравени. Тестовете Са-125 и PSA няма да спаднат до нормата, докато започнете лечението на самите органи. Тези маркери отразяват състоянието на органите, а не малигнена природа на увреждането. Както с" убиването на комара подутината от ухапването не изчезва веднага, така и при рака се иска време. Отстраняването на токсините от засегнатите органи улеснява оздравяването им.

 

За наше щастие ракът не е като пожар, който веднъж започнал не може да бъде спрян. Необходими са само седем минути зепинг, за да бъдат убити всички възрастни форми и стадии на паразитите, които карат вашите клетки да се размножават.

 

Паразитът, отговорен за развитието на рака, е един плосък червей, наречен Fasciolopsis buskii, човешки чревен тре-матод (метил). Това е човешки паразит, въпреки че може да паразитира и в други биологични видове. Обикновено той обитава червата, без да създава проблеми. (Целта на всички големи паразити е да са незабележими за гостоприемника. Нали смъртта му означава смърт и за тях.) Трематодите снасят хиляди яйца, които се изхвърлят с вашите изхождания и ако достигнат до някое езерце, в околностите на което живеят охлюви, развитието им продължава. Понякога обаче яйцата се излюпват преди да напуснат вашето тяло и продължават своето развитие вътре във вас. На мястото, където става това, започва развитието на рак.

 

 .. Ако яйцата и други стадии на чревния метил се развиват в гърдите ви, можете да развиете рак на гърдата. Ако това става в простатната жлеза, може да се развие рак на простата и т.н. Всеки вид рак означава наличие на стадии на чревния метил на съответното място. Само още едно нещо е необходимо за отприщване на репродукционната лавина така, че стотици малки ларви се превръщат в много повече нови стотици за кратко време. Това е т.нар. растежен фактор. Той кара и паразитите, и вашите клетки да се делят. Растежният фактор, който отключва развитието на рак е орто-фосфоро-тирозин (възможно е участието и на епидермалния фактор на растежа и на инсулино-зависимия растежен фактор).

 

ОБВЪРЗАН С РАЗТВОРИТЕЛ

 

Добрата новина е, че този растежен фактор, който е от най-съществено значение за развитието на рак, не може да се образува без наличието на разтворителя пропилов алкохол (или по-точно изопропилов алкохол).

 

Без да приемете пропилов алкохол, вие никога не можете да развиете рак. Необходимо е едновременното наличие на две неща: пропилов алкохол и човешки чревен метил.

 

Тъй като за унищожаването на метила и неговите стадии с Райф генератор (по 3 минути на всяка от честотите 434, 432,427,425,423,421) или Зепер са необходими минути, вие ще спрете продуцирането на растежен фактор веднага.

 

Подлагайте се на зепинг всеки ден - три пъти по седем минути, докато се оправите напълно.

 

След като унищожите метилите, образуваните вече рас-тежни фактори ще изчезнат за един час. Развитието на вашето злокачествено заболяване е спряно. То не може да се върне, ако не се заразите отново със същия паразит!

 

Да се освободите от пропиловия алкохол също не е трудна задача. Щом спрете да го използвате, за три дни се излъчват и последните остатъци.

 

Можем само да се възхищаваме от мъдростта на нашето тяло и способността му да възстановява здравето си. Увреждането на тъканите от този голям и гладен паразит не е трайно. Дайте шанс на тялото си и то ще изхвърли разбойника и ще възстанови равновесието в тъканите си.

 

Прочетете списъка на храните и продуктите, които са замърсени с пропилов алкохол. Това, разбира се, не е отразено на етикета. Ако беше съставка на продукта, щеше да е на етикета и нямаше да е трудно да го избегнете, но той е замърсител.

 

ПРОДУКТИ, ЗАМЪРСЕНИ С ПРОПИЛОВ АЛКОХОЛ:

 

Изхвърлете тези продукти, дори ако пропиловият алкохол не е обозначен на етикета!

 

Шампоани, дори сериите обозначени като здравословни Лак и гел за коса

Студени зърнени закуски, дори „естествените" гранола. Козметични препарати (направете си свои собствени) Освежаваща вода за уста

Безкофеиново кафе, чай от билкови смеси (тези от една билка не са замърсени)

Витамини, минерали и добавки (освен, ако сте ги тествали)

Бутилирана вода, дестилирана вода, изворна вода

Спирт за прочистване на кожата

Бяла захар (кафявата не съдържа пропилов алкохол, но може да има токсини)

Всички препарати за бръснене, включително афтършейв.

Газирани безалкохолни напитки

Купешки плодови сокове, включително тези, обозначени като „здравословни" храни

 

Принтирайте тази страница и я сложете на хладилника си. Направете си копие и го залепете върху вратичките на аптечката си. Запомнете, че пропиловият алкохол се нарича още про-панол, изопронанол, изопропилов алкохол и спирт за почистване на кожата. Няма да паднете мъртви от малко пропилов алкохол, но всяко добавено количество „разпалва" рака.

 

Избягвайте педантично всеки продукт от списъка. Използването само на един от тях, като например любимия ви шампоан или бутилирана вода, е провал. Тялото ви ще продължи  да произвежда човешки хорион гонадотропин и патологията ще остане „неопределена" - неканцерозна, но все пак патоло-гия. Ако сте изучили новата биоелектронна технология, описана в този сайт, ще можете да тествате всички храни и продукти за наличие на изопропилов алкохол.

 

Бъдете внимателни с купешките безалкохолни напитки. Можете да намерите такива, които не съдържат пропилов алкохол, но не можете да бъдете сигурни, че не съдържат други замърсители. Ксилолът и толуолът, натрупани в мозъка, „канят" паразитите да се заселят там. Дървесният спирт ги „поканва" в очите и панкреаса. Тези заболявания може би не са така плашещи като рака, но са напълно предотвратими. Ето защо моят съвет е да започнете да си правите сами козметични продукти, да не използвате полуфабрикати и да ограничите броя на добавките, които задължително подлагате на тестване за замърсители.

 

Всички шампоани, които купих и изследвах, съдържаха пропилов алкохол.

 

Сериите, означени като „здравословни", не правеха изключение.

 

Всички бутилирани води са замърсени с антисептици по време на бутилирането. Те са основен източник на пропилов алкохол.

 

Козметичните продукти съдържат пропилов алкохол. Използвайте рецептите в този сайт, за да си направите свои продукти.

 

 

 ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД РАК

 

След спиране развитието на рака, трябва да се излекуват пораженията му. Важна роля за това се пада на канцерогени-те. Пораженията в белите дробове няма да се заличат, докато не спре тютюнопушенето и излагането на фреон, азбест и фибростъкло. Някои смятат канцерогените за причина на рака. В действителност те предразполагат към рак. Така никелът предразполага към рак на простатата, барият, намиращ се в червилото, към рак на гърдата и т.н.

 

Следните токсини могат да бъдат намерени в който и да е орган! Аз ги считам за най-голяма заплаха. Започвайки от най-лошия, те са:

 

1.   Фреон. Не намерих нито един човек, който да нямаше изобщо фреон в организма си, включително хора без рак и без каквито и да е болести. Но у раково болните фреонът е винаги концентриран в засегнатия орган и улеснява натрупването и на други токсини. Това се дължи на вашия хладилник, дори да се просмукват микроскопични количества. Фреонът оглавява списъка на канцерогените в САЩ!

 

2.   Медта от водопроводните тръби. Всички раково болни имат натрупване на мед в засегнатия орган. Това поставя медта на второ място в списъка на канцерогените.

 

3.   Фибростъкло или азбест съм намерила при 25% от раково болните.

 

4.  Живак, идващ от пломбите.

 

5.   Олово от спойките на медния водопровод. Всички болни с рак на дебелото черво, които съм изследвала, бяха положителни за олово.

 

6.   Формалдехидът от олекотените завивки и новите дрехи.

 

7.   Никел, обикновено съдържащ се в зъбни сплави. Повечето хора с рак на простатата бяха позитивни за никел.

 

Отначало туморите са доброкачествени - какво облекчение е да разбереш, че туморът ти е доброкачествен! Неговата природа е все още неизвестна, но той съдържа фреон, други токсини, а по-късно и пропилов алкохол! Тъй като туморите често са големи (диаметърът им е в сантиметри), а токсините не заемат много място, остава голямо количество неидентифицирана субстанция. Тези тумори могат да се множат и нарастват, както е например при фиброцистната болест на гърдата, но не са злокачествени. Колко удобно обаче е това място за бебешките стадии на метила - да се скрият там, недосегаеми за имунната система и да се размножават. Туморите стават злокачествени след колонизирането им от стадии на метила.

 

Всички злокачествени тумори имат две фундаментални причини - чревни метили и пропилов алкохол. Можете бързо да се излекувате окончателно и от рабдомио-сарком, и от мезотелиом, и от меланом.

 

Коментари