Сърдечни заболявания

Когато сърцето е уголемено, клапите му не прилягат плътно и работата му се затруднява. Настъпва състояние, известно като „застойна сърдечна слабост". Защо се уголемява сърцето? Може би защото е толкова слабо! Да, получава се омагьосан кръг и става все по-зле. Но вие можете да разчупите този кръг и да нормализирате нещата. Истинските виновници са паразитните нашественици и токсичните замърсители.

 

Най-честите паразитни нашественици в сърцето са Dirofilaria, сърдечните червеи на кучетата и Loa loa, други малки нишковидни червеи. В един от стадиите си тези червеи са толкова мънички, че могат да се промушват през най-тънките кръвоносни съдове. Те са много заразни. Дори хора, които нямат кучета у дома си, се заразяват. За Loa loa се счита, че е тропически паразит, но той живее и процъфтява в САЩ! Източник на Loa loa изглежда са тениидозни стадии, но това не е сигурно.

 

Както сърдечният червей, така и Loa loa са много лесни за унищожаване със NEOClark, но също толкова лесно е да се хванат отново. Третирайте два пъти седмично вашият възрастен близък, ако има какъвто и да е сърдечен проблем. Без значение е, че домашното куче провежда превантивно лечение ежемесечно. Кучетата прихващат тези паразити ежедневно и имат тридесет дни, за да ги предадат на другите преди следващото превантивно лечение. Би било много полезно за всички в дома, ако кучето също се подлага на два зепинга седмично. Тези сърдечни паразити не причиняват болка, но нарушават ритъма на сърцето и предизвикват увеличаването му.

 

Staphylococcus aureus се укрива на отдалечени места като джобове и коренови канали, останали след изваждането на зъбите. Уверете се, че след екстракция на зъбите костта е зараст-нала и не са останали кавитации, където могат да се заселят бактерии. Помолете зъболекар, запознат с откриването и лечението на кавитациите, да провери дали близкият ви човек ги има. Веднъж ликвидиран този източник в устната кухина и след един последен зепинг бактериите не се връщат повече в сърцето. Ако, макар и рядко, това стане, потърсете отново зъболекаря.

 

Унищожаването на тези три нашественика - сърдечния червей, Loa loa и Staphylococcus aureus би трябвало да доведе веднага (до един ден) до оправяне на сърдечния ритъм.

 

 Проверявайте пулса два пъти дневно, ако възрастният човек е на лекарства, забавящи сърдечния ритъм, за да сте сигурни, че няма да спадне много. Може да се наложи спиране на лекарството. Никой няма да почувства облекчението от спирането на лекарството толкова добре като вас. Слънцето се показва отново! Обичаният от вас човек може да се усмихва отново на малки неща! Дори интересът към секса се завръща - внимавайте! Животът се нормализира, когато лекарствата, особено бета блокерите, си отиват. Други сърдечни лекарства, като например DigitoxinTM, нямат такъв депресиращ ефект. Те са създадени да карат сърцето да бие по-силно, но не засягат скоростта на ударите.

 

Пулсът трябва да е около 70 удара в минута и абсолютно правилен.

 

Ако не е, има нещо нередно. Освободете се от токсичната козметика и замърсителите на дома. Изследвайте често въздуха в дома си за просмукване на газ.

 

Газовите радиатори, печки и бойлери много често пропускат газ. Температурните промени на времето водят до разширяване или свиване на газопроводните тръби и оставят пукнатини. Малките количества на отровната газ не могат да се почувстват. Какво положение! Да ни докарват отровна газ до домовете по не напълно сигурни тръби. Когато изследването на кръвта покаже висок „общ СО2 ,„ близо до горната граница, търсете замърсител на въздуха като газ за домакински нужди или автомобилни газове. Прочетете много внимателно частите за пулса  и мозъчните проблеми.

 

Когато сърдечният ритъм се нормализира, сърцето ще възстанови силата си, защото няма да му се налага да работи срещу себе си. Тази сила е необходима за изпращане на кръвта до най-отдалечените „ъгълчета" на тялото и специално до дланите и стъпалата, които да стопли! Ако крайниците на любимия ви човек са постоянно студени, опитайте се да подобрите кръвообращението му. Разтворете фосфатните кристали с бъбречната билкова рецепта. Дайте му ниацин и капсули кайен (по една на всяко ядене). Лекарствата за разреждане на кръвта с цел подобряване на кръвообращението са опасни. Използвайте ги само ако лекуващият лекар настоява за това. Ако близкият ви възрастен човек взема такива лекарства, не забравяйте да проследявате времето за кръвосъсирването му.

 

 ВЗАИМОВРЪЗКА МЕЖДУ СЪРЦЕТО И БЪБРЕЦИТЕ

 

За да се прокара кръвта през бъбреците също е нужно силно сърце. Често бъбречните проблеми са свързани със сърдечни нарушения. Бъбреците са изградени от тръбички, които стават все по-малки и малки. Изисква се налягане, всъщност сила, за да се прекара кръвта през тези тръбички така, че отпадъчните материали и излишната вода да се прокарат до пикочопроводите. Представете си бъбреците като гевгири, чийто дупчици с различана големина пропускат някои, но не всички неща. Големината на тези дупчици непрекъснато се регулира от адреналните жлези, намиращи се на върха на бъбреците, откъдето те „надзирават".

 

Ако възрастният човек отделя по-малко от четири чаши вода за 24 часа, това не е достатъчно за прочистване на тялото. Трябва да се поемат повече течности. Ако човек отделя по-голяма част от урината през нощта, това е белег на нездрави бъбреци. Използвайте бъбречната билкова рецепта - половин доза само. За да получите ефект ще са необходими шест вместо три седмици. С отварянето на дупчиците на гевгира се учестява и ходенето до тоалетната. Урината загубва ужасния си мирис (никакъв амоняк, ацетон и бактерии!), става прозрачна и без видима утайка. Сега, когато водата и отпадъчните продукти (урея, пикочна и други киселини) могат да напуснат тялото бързо през повече дупчици, вече се изисква по-малко налягане от страна на сърцето, за да прекара кръвта през бъбреците. Това донася облекчение на сърцето, защото работата е по-лесна. Сърцето и бъбреците работят заедно. Като конят и каруцата - конят е силата, а бъбреците го следват.

 

Това е причината сърдечните лекарства и диуретиците да се дават обикновено заедно. Диурезата (отделянето на урината) подпомага сърцето, а силното сърце подпомага бъбреците. Те работят заедно и заедно отслабват. В миналото това състояние се наричаше воднянка. Урината, която би трябвало да е напуснала тялото, се е задържала в тъканите. Понякога тя дори се натрупва в джобове, висящи от кожата като огромни портокали.

 

Когато най-силните диуретици (Maxzide, Lasix) не помагат дори в комбинация със силни сърдечни лекарства като Digitoxin, билковата бъбречна рецепта може да ви спаси от спешни ситуации.

 

 Тайната е в различното действие на отделните билки. Това ги прави да работят заедно. Внимавайте със запазване стерилността на билковия чай. Преварявайте го на всеки четири дни. Ако сте направили по-големи количества, можете да замразите една част. Не приемайте голямо количество наведнъж, особено първия ден, защото можете да получите болки в стомаха и неприятно напрежение в пикочния мехур. Карайте бавно първите няколко дни дори чаят да ви е вкусен, така че да нямате никакви други оплаквания освен честите посещения на тоалетната.

Коментари