Шизофрения

В семействата на хора с шизофрения, които съм наблюдавала, открих много повече плесенни токсини, отколкото в други семейства. Обикновено токсините бяха 4 или повече, което значи, че докато се обезвреди един токсин, с храната постъпва друг. Токсините могат да имат не по-малко влияние върху черния дроб, отколкото е влиянието на храните. Първоначалното увреждане на черния дроб може да възникне още в детството.

 

Шизофренията не изисква живак или друг зъбен метал, за да се прояви. Това заключение е логично, тъй като болестта се наблюдава и при много малки деца. Освен това шизофренията е болест, която е описана в древната литература, когато не е имало зъболечение. Но паразитите са съществували. И плесените в храната също. И медта!

 

У хора с шизофрения винаги се открива ерготамин и други микотоксини като стеригматоксин, цитохалацин В и афлатоксин. С промяна в набора на токсините се мени и поведението на болните - от натрапчиво миене на ръцете до пара-ноя или от чуване на гласове до гадно поведение.

 

 Аз съм убедена, че подемът в насилието сред населението на САЩ се дължи на високо ниво на плесени, консумирани с храните и напитките. Тяхното сумирано въздействие избухва в насилие, което е почти не провокирано, а е свързано с неудовлетвореност. Не би било зле да се направи експеримент в нашите затвори чрез осигуряване на хранене, свободно от плесени.

 

Въз основа на високата степен на корелация между Mycobacterium phlei и шизофренията аз допускам, че тази бактерия може да е също сред причините на болестта. Какво е нейното въздействие, аз все още не знам. Може би тя се крие под зъбите. Наблюдавала съм я и у кучета.

 

Бактериите от семейство Shigella, намиращи се в несте-рилните млечни произведения, са част от проблема. Те проду-цират невротоксини, водещи да раздразнителност, депресия и гняв, който може да е толкова силен, че да премине в агресия.

 

У страдащите от шизофрения често намирам олово и мед. Най-често техният източник е питейната вода в дома (водопровода на къщата може да има оловни спойки). Сменете водопроводните тръби с поливинилхлоридни и започнете да вземате тиоктова киселина (по 100 мг два пъти дневно).

 

Паразити, винаги откривани при шизофрения, са анкилос-томите (4 варианта).

 

Инструкции:

 

1.   Спрете да консумирате зърнени храни, ядки и сиропи.

2.   Стерилизирайте всички млечни продукти.

3.   Изследвайте питейната вода в дома си за наличие на олово и мед.

4.   Спрете да пиете купешки напитки, включително бутилирана вода.

5.   Проведете зепинг на всички членове на семейството в три последователни дни и продължете да го правите два пъти седмично.

6.   Унищожете шигелите посредством Чревната програма.

7.   Махнете домашните си любимци. Шизофренията е нещо твърде сериозно, за да рискувате реинфестиране.

8. Направете зъбно прочистване.

 

Нуждата от повторение на зепинга възниква от реинфек-тирането. Нищо не се нуждае от повторно унищожаване. Но иитоинфекцията, инфектирането от други членове на семейс-пюто, домашните любимци и храната става непрекъснато. Човек не може да разчита на зепинга само за да се запази |драв. Направете диагностично проучване за съдържанието на плесени в често консумираните от семейството храни, в питейната вода и въздуха в дома. Мозъкът ще оздравее само когато всичко това е чисто.

 

Кога можете отново да си позволите да ядете зърнени храни? Когато сте вече добре. Намерете храни, за които се счита, че не съдържат плесени. Изследвайте ги на плесенни-тс честоти (77, 88, 100, 126, 131, 177, 188, 232, 242, 277, 281, 288, 295 kHz). Потърсете специално за ерготамин (295). Запомнете, че моравото рогче съдържа диетиламид на лизерги-мовата киселина (LSD - мощно психоактивно вещество, иьрвоначално получавано по полусинтетичен път от алкалоиди на моравото рогче), нещо не добро за шизофренията. Медът също съдържа ерготамин. За да се обезвреди ергота-минът с витамин С е необходимо по-дълго време - до 20 минути (Прочетете главата „Храни, съдържащи плесени"). Ако след като започнете да консумирате зърнени храни, отново се разболеете, трябва да ги спрете и да започнете да приемате ниацинамид (3 пъти дневно по 500 мг), за да ускорите обезвреждането на ерготамина от черния дроб. По-лесно е да ги избягвате изобщо.

 

Оздравяването на мозъка настъпва бързо. Само след една седмица чувствата и поведението може да са повече от нормални. Имайки предвид колко старо заболяване е шизофренията, сигурно има билки, които са се използвали за ускоряване па оздравяването. Не трябва да се забравя, обаче, че билките също могат да съдържат плесени. Изследвайте ги щателно по електронен път, преди да започнете да ги използвате. Заслужава да се опитат синя върбинка, градински чай и женшен.

 

Може би си задавате и вие въпроса, който си зададох и аз - защо в едно семейство, консумиращо плесенясали храни, не всички развиват шизофрения? В действителност не е така. Членовете на семейството имат някои симптоми, подобни на тези у жертвата, но всеки човек е уникален по отношение способността му да събира замърсители и паразити. Очевидно цялото семейство трябва да спазва правилата за избягване на плесенясали храни, за да се подобри хармонията в него.

Коментари