Болести на мускулите

Има много болести, протичащи с мускулна слабост, които се считат за генетично обусловени. Но има ли нещо по-лесно унас-ледяемо от паразита? Хората, живеещи заедно, ядат една и съща храна, имат сходни навици, делят един хладилник и имат едни и същи паразити. Разбира се, общите гени придават на носителите им сходна чувствителност към увреждания. Като се унищожат паразитите, увреждащи мускулите обаче, заболяванията на мускулите изчезват като с „магическа пръчица".

 

Разбира се, че няма никаква магия, но не е лесна работа да отървеш цяло едно семейство от паразити, които членовете му си обменят, а някои от тях имат от раждането си. Паразити, които нормално не се заселват в мускулите, например чернодробните и чревните метили, нормално обитават черния дроб и червата. Но при някои мускулни заболявания тези метили се заселват в мускулите, където се размножават. Причината за това става по-ясна, когато установите, че в мускулите са се натрупали определени разтворители, тежки метали, бактерии и вируси. Мускулите на гостоприемника са поели ролята на сметища вместо бъбреците и червата му. Дали това се дължи на претоварване на нормалните пътища за елиминация на токсините? Или травмираните от паразитите мускули привличат токсините?

 

Не се измъчвате от тези въпроси. Само за седем минути можете да унищожите методично всичко живо, което не трябва да е в мускулите ви. Направете зепинг. Ще усетите лекота в мускулите си след завършването му.

Коментари