Акне

По-тежките случаи на акне обхващат освен кожата на лицето и част от кожата на тялото и могат да я надупчат така, че да не остане чиста кожа.

 

Само за десет дни можете да промените това, като по-голяма част от кожата се прочисти напълно. Акнето се причинява от определени бактерии, които се хранят от младежките мазнини. Акнето е обект на много проучвания от страна на науката, но може би истинският му причинител е твърде голям, за да бъде видян под микроскоп или твърде малък (антиген), за да бъде разпознат или пък просто, невъобразим. Във всички случаи на акне аз винаги намирам Trichinella, един от четирите най-чести кръгли червеи при човека.

 

Изследвайте се за Trichinella със слайда, наречен „Ларви в тъканите". Потърсете я в кожата си. Счита се, че обикновено се намира в мускулите и особено в диафрагмата, но в случаите на акне е в кожата.

 

Ако имате само NEORife, нагласете го на 404,5 kHz и на съседните честоти, увеличавайки по 5 kHz от„двете страни, за да сте сигурни, че сте включили и яйцата, и други стадии на линеене. Можете вместо това да проведете зепинг.

Коментари