д-р Хулда Кларк за Екстракта от орех

Екстрактът от орех е създаден по оригиналната и подобрена от нас рецепта на д-р Хулда Кларк, действието и приложението и са описани подробно в раздел Заболявания.

Според д-р Хулда Кларк използването само на Зепер (NEOClark) или Честотен генератор (NEORife) не може да ви гарантира пълното прочистване на огранизма от паразити, тъй като те могат да се върнат идвайки от по-отдалечени места, трудни за достигане от електрическия ток. Такива места са вътрешността на очната ябълка, тестисите, вътрешността на жлъчните камъни, зъбният абсцес и чревното съдържимо. Тьй като токът на вашия уред е високочестотен, той предпочита да заобиколи тези места, вместо да премине през тях. Затова се случва електрическият ток по време на зепинг да не достига навътре в чревното съдържимо и бактерии като Shigella и Eschenchia coli (E.coli), както и някои паразити понякога да преживяват процедурата.

 Д-р Кларк:

"Само с помощта на повторните зепинги и билките Вие ще можете да прочистите и тях и да спрете повторното инфектиране на тялото си."

При хронични оплаквания от страна на корема се постарайте да изпразвате червата си два-три пъти дневно.

...из книгата "Лечение на всички болести" от д-р Хулда Кларк:

"Ако тялото ви е загубило способността си да унищожава салмонелите и шигелите, никакви антибиотици, билки и чревни процедури няма да ви помогнат да се справите с тези вездесъщи бактерии. Ще попитате как е станало така, че сте загубили естествената си защита срещу тях. Има данни, че това се дължи на антибиотиците, често използвани за лечение на стрептококови и стафилококови инфекции.

Streptococcus lactis и Streptococcus epidermidis влизат в състава на „добрите" чревни бактерии. Неколкократното лечение с пеницилиноподобни антибиотици за стрептококи в гърлото например унищожава тези микроби заедно с „лошите" Streptococcus pneumoniae. Никакви количества ацидо филни култури, съдържащи живи лактобацили не могат да заместят „добрите" стрептококи и стафилококи.

Опитите с мишки показват, че за инфектирането им са необходими милиони салмонели. След като им бъде даден стрептомицин, за това са необходими само 10 бактерии! Вашите черва се увреждат по подобен начин след антибиотично лечение и малки количества Salmonella и Shigella могат да се умножат.

Затова опитайте се да си възстановите естествените защитни механизми, като подобрите способността на стомаха си да произвежда киселина и способността на черния си дроб да произвежда жлъчка. Как? Като прочистите тялото си от замърсителите с които сте го натоварили."

>> Вижте антипаразитната програма на д-р Хулда Кларк