Нановаксините - тайната чипизация

Обновена в 11:08 на 20/08/2013 г.

чипизацияС развитието на медицината,  рискът за човешкото здраве  значително  се увеличава! Медицината всъщност е станала инструмент на масовото убийство на милиони хора на планетата чрез своите "екстра" !Ние сме  наясно с това и се борим чрез протести ...

Паразитната система, която  е завзела властта в света, учи хората да мислят разделно, фрагментарно,  и този начин все повече и повече свива нашето мислене. Хората постепенно се превръщат в безмозъчни същества - интелигентни животни - които не се интересуват нито от историята на предшествениците си, нито от съдбата на децата, а единсвената им грижа е  за храна, удобства и развлечения. Това е така, защото едно стадо от  същества , които са една компания, е лесно за управление: те могат лесно да бъдат накарани да направят всичко, което е необходимо, толкова лесно, колкото се контролира добитък и т.н.

За да се разберете същността на това, което се случва и да бъдете в състояние по някакъв начин да се предпазите, трябва да промените своя обикновен, ограничен и “нормален” начин на мислене и да  се  откъснете от своя  малък свят, в който всеки човек сам се е заключил, защото се е поддал  на "цивилизоване" чрез определен вид стръв. Този процес на разбиране изисква надеждна информация, както и способността на индивида да се анализира самостоятелно.

В авангарда на протестите е желанието да се информира обществеността за опасностите от масовите ваксинация. Защо ваксинацията? Тъй като ваксината  днес е един от съществуващите методи за геноцид на народа ни. Според решението на "световно правителство", това изтребване чрез ваксиниране е необходимо поради изчерпване ресурсите на планетата, за да оцелеят хората, трябва да се намали популацията на света до 1 милиард души. И какво да се прави с останалите извън този “злетн милиард”? Толкова е просто  - да се унищожат!

Русия е  на първо място в списъка, за редица причини. Руснаците са третирани като най-големите врагове, които първи трябва да бъдат изхвърлени от територията. Дневния ред на следващата среща на клуба Билдерберг, който е съставена от влиятелни личности от областта на политиката, бизнеса, банковия сектор, е въпросът за мащабно подкожно имплантиране на микрочипове на американците. За сега  американците ... “Световното Правителство”изрази мнение, например, Хенри Кисинджър, а други : "Как можем да контролираме хората, ако те не са идентифицирани?"

Като да се поставят микрочипове на населението? Най-лесният начин за това е изкуствено създаване на мащабна епидемия от грип и след това налагане масивна  ваксинация . Въвеждането на ваксината от наномикрочипове е  въпрос в близко бъдеще. Ще бъде изполвани всички видове сценарии, “доказващи” ефекта за "здравето"  на тези ваксини. Можете да си представите всичко това  в най- смелите мечти, без  да  се съмнявате  в реалността им, защото всичко, което се случва  е разработено и тествано при хора. Да си припомним последната измама: "епидемията от свински грип", стартирана от световно правителство чрез Световната здравна организация.

Всички страни са закупили ваксината предполагайки, че тя действа срещу "свински грип". Ваксините  са в размер на около 6 млрд. дози! Малко хора забелязаха, че след обявяването на "епидемията от свински грип" акциите на компанията "Verichip»  скочи до небето в цената! "Каква е връзката?" Факт е, че дружеството "Verichip" е свързано с разработването и въвеждането на микрочипове за населението. А паниката на "свински грип" е необходима за насърчаване на масова ваксинация чрез ваксиниране.

Медикаменти, съдържащи наночипове и въвеждането им чрез  “ваксинация” в човешкото тяло  се осъществява  чрез върха на иглата. "Свинският" грип е преминал, но ваксината все още остава по същия начин както са останали непроменени и  плановете за правителствата по света за теб и мен.

Смъртоносни странични ефекти на “ваксините” срещу "свински" грип бяха обявени в  съобщение на канадските учени, а също така в съобщението се казваше за  намерени във ваксината наночипове! Всички тези нововъведения са склонни да започнат в САЩ, а след това безцеремонно да бъдат разпространени по целия свят, с интервал от една или две години.

И това, което имаме сега в Русия? Както е написано, "Ведомости" (06.10.2009.):

 " Една от ключовите области на нанотехнологиите е развитието им във фармакологията и медицината - създаването на нановаксини и целенасочена доставка на лекарствата на необходимото място в тялото на човека" Идеята за насочена доставка е чрез за създаване на контейнери с наноразмери, който ще запълнен с лекарства и така по предвидим начин да бъде пренесне до болната част, а не просто лекарството да бъде разпространено до всички тъкани и органи. "

Тези наноконтейнери, които ще бъдат пуснати в употреба от  медицината  и  те  ще доставят “лекарсвото” по "предвидим" начин, програмиран, контролиран от външен път. Има и друга интересна технология - подаване на “лекарството” чрез използване на аерозолни наночастици. Учените са разработили генератор за производство на наночастици от лекарства и са извършвали експерименти с мишки. Установено е, че противовъзпалителни лекарства в аерозолна форма са по-добре и по-ефективно въведени, отколкото чрез поставяне в стомаха.

Петербургски представителен офис на "RUSNANO" чрез  агенция ИТАР-ТАСС ,че в Русия едно производствено предприятие за нано ваксини и  други терапевтични биологични средства е произвело само за 1 година 2010-10000000 индивидуални дози. За въвеждането на новите ваксини не са нужни инжекции - те могат да се вкарат през  носа. Имайте предвид, че никъде в публикацията няма  думата "чип". Навсякъде се изполва думата "наноконтейнер" или "наночастици".Това е хитър ход за измама и подмяна на истинския смисъл, но неговата цел си остава същита. Микрочипове сега се въвеждат в някои страни до голяма степен доброволно. Първите чипове са били имплантирани през 1971 г.  и са били с размери една четвърт от милиметъра - 250 микрона.

Такива микрочипове са имплантирани на американските войници, които се бият в Ирак. Един от разработчиците на микрочипове - Carl Sanders призна, че Американската Агенция за Национална Сигурност е поставила наночип на всеки войник и по този начин той е бил чуван и управляван от команден център.

На  създателите на тези чипове клиентите не са  останали доволни, докато наскоро не бяха измислени микрочипове с цианид. Ако се опитате да го отстраните от тялото, чипа експлоадира  и цианида в същото време попада в кръвта, убивайки човека.

 Може би, тези трикове са направени за инакомислещите "другари" и следователно, нежелателни от "световното правителство."

Но това не е всичко. Hitachi  официално стартира производство на RFID-микрочип с размер на 5 микрона - или една десета от дебелината на човешки косъм. В Барселона като част от един нов проект на IMB-CNM (CSIS) са демонстрирани чипове с размер 1.5-3 микрона дължина и 0,5 микрона в диаметър, които са предназначени за имплантиране в човешката клетка! В някои страни и в Русия от края на 90-те започва  производството на микрочипове и  намаляването на техния размер, за да  могат сегашните наночипове да стигнат размери 0.09 микрона (1 микрон - 0001 mm). Тези микрочипове, поставени в лекарство, ваксина, аерозол, вода , храна могат да влезат в тялото и без знанието на лицето.

Акад. Сергей Колесников счита, че е при контакт на наночастиците с  ядрото на клетката ще се наблюдава интоксикация, увреждане на ДНК и отхвърляне в комплекта хромозоми. Това e геноцид и   генетично оръжие. Поведението на наночиповете  може да е непредсказуемо и да излезе извън контрол. Те имат голяма разрушителна сила, която все още не е напълно изяснена. Известно е, че през 1971 г. в САЩ по време на изпитанията на микрочипове при отказ на системата за контролирането им, в тъкан е настъпило отхвърляне, започвайки възпалителен процес, а мъжът е започнал да гние жив ...

Днес тези микрочипове се използват за контрол на поведението и настроението. При управлението на такъв чип е предвидена сложна програма, състояща се от десетки хиляди типа поведение, събрани от много житейски случаи. Излишно ли е да казваме, че това е пълен контрол върху човек-зомби! Може да  бъде внушено всяко нещо, коeто човека ще възприема като един вътрешен глас или като интуиция,  както да бъдат внушени и определени мисли и необходимост от дадени  действия.

Изглежда, че всичко се случва само в далечна Америка, но  този факт е вече и в Русия и на много места по света ... И тази чума може да се развие навсякъде, където алчността и жаждата за власт надделяват над разума и благоприличието. Колко отрови и  различни лоши неща са внесени в нашите тела под прикритието на лечебни лекарства? А колко други такива са в подготовка за внедряване от  неудържимите "управители" до края на света?

Създаването на мащабна епидемия от грип е най-доброто извинение за глобална нано ваксинация.

D. Dorst, микробиолог от Южен Уелс, пише: "Страхът, който създава пропагандата по отношение на смъртоносните заболявания и как ваксините могат да ги предотвратят, е поредната лъжа, за да се убедят масите, че ваксините са ефективни." Dorst изразява сериозна загриженост, че "след като ваксината започне да работи, онова за което наистина са били предназначени, контрол на населението в световен мащаб, става реалност ..."

Здравето може да бъде спасено и поддържано от хората само от собствените им мозъци и ръце и в никакъв случай  да не се разчита на честността и почтеността на Чичо Сам и леля Сара!

Сто пъти премислете преди да направите крачката да заведете детето си на ваксинация. Защото ако я направите, в края на краищата, не можете да премахнете в последствие отрови от “ваксинацията” и  не можете да ги върнете обратно в спринцовката. С последиците от ваксинация  вашите деца ще трябва да живеят цял живот. Оценете си  здравето, което безразсъдно и опасно може да загубите поради страх и измама, защото то е много лесно да се изгуби, но многое трудно да се възвърне, и най-вече - невъзможно!

източник: www.blogzaserioznihora.blogspot.com

Коментари