Антипаразитна програма на д-р Кларк

Из книгата "Лечение на всички болести" от д-р Хулда Кларк:

Плоски червеи, кръгли червеи, протозои и дори бактерии и вируси се унищожават със забележителна лекота от комбинацията на зепинг и тази билкова програма. Ето защо тя се прилага не само при рак, но и като общо лечение, което може да помогне при почти всяко заболяване.

Екстракт от Орех

Доза за възрастни:

Ден 1: Поставете една капка в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 2: Поставете две капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 3: Поставете три капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 4: Поставете четири капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 5: Поставете пет капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 6: Поставете две чаени лъжички в 1/4 чаша вода. Изпийте я на глътки в продължение на 15 минути aко сте над 70 кг, вземете 2,5 чаени лъжички. Не вземайте повече от 3 чаени лъжички, тъй като не се получава допълнителен ефект.

Доза за деца от 10 до 16 г.:

Ден 1: Поставете една капка в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 2: Поставете две капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 3: Поставете три капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 4: Поставете четири капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 5: Поставете пет капки в 1/2 чаша вода. Изпийте я на гладен стомах.

Ден 6: Поставете 1 и 1/2 чаени лъжички в 1/2 чаша вода. Изпийте я на глътки в продължение на 15 минути.

Тази доза унищожава всички стадии на метила, останали след зепинга, включително в чревното съдържимо, които не могат да бъдат достигнати от електрическия ток.

Ако изпитвате непоносимост към алкохол, тинктурата може да ви накара да се почувствате леко замаяни в продължение на няколко минути. Постойте седнали, докато това премине. Можете да сложите шишенцето с тинктурата в хладка вода, за да се изпари малко от алкохола, но не в гореща, тъй като може да се намали противопаразитната сила на тинктурата.

Ако желаете може да прибавите повече вода, мед или подправки, за да направите тинктурата по-вкусна.

След като преминете шест дневния курс в продължение на една година вземайте по 2 чаени лъжички седмично, докато заболяването ви остане само спомен. С това ще спомогнете за унищожението на всички паразити и техните стадии, които прихващате от останалите членове на семейството, приятелите и домашните любимци.

Членовете на семейството и приятелите ще трябва да вземат от тази тинктура по 2 чаени лъжички през седмица, за да не ви реинфектират. Те могат да имат в червата си стадии на чревен метил, без да имат симптоми. Когато тези стадии се предават на човек с карцином, обаче, те веднага се отправят към засегнатия орган.

ВНИМАНИЕ:

- Да не се прилага по време на бременност и кърмене

- Да не се прилага при деца под 5 г.

- Да не се прилага при страдащи от алкохолизъм, епилепсия и чернодробни заболявания

- Да не се прилага преди шофиране и работа с машини

ПОДДЪРЖАЩА ПРОТИВОПАРАЗИТНА ПРОГРАМА

Вие непрекъснато прихващате паразити! Те са навсякъде около вас! Получавате ги от други хора, от семейството си, от самите себе си, от домашните си любимци, от недобре термично обработени месо и млечни продукти.

Смята се, че основен източник на чревен метил е кулинарно недостатъчно обработеното месо. След като се заразим по този начин, ние можем да предаваме метила на други хора чрез кръвта си, слюнката, спермата и кърмата, което значи - целуване по устата, секс, кърмене и отглеждане на децата.

Членовете на семейството почти винаги имат същия паразит. Ако един човек от семейството развие рак или ХИВ инфекция, другите вероятно също имат чревен метил. Затова те също трябва да се подложат на противопаразитна програма.

С профилактична цел е добре целогодишно по веднъж седмично да се взимат антипаразитни билкови продукти, като на всеки 3 месеца може да правите по 1 месец почивка.