Истинска история за силата на ореха

Обновена в 10:21 на 04/03/2014 г.

Червеите и паразитите са проблем дори и в Съединените щати. Доказано е, че дори и с техните стандарти за санитаризация, близо една трета от населението е заразено с различни видове паразити. Паразити, като тении и нематоди мъчат човечеството в продължение на хиляди години. Историята по-долу не е типичен пример за заразяване, но наистина доказва стойността на природните продукти като oрехa.

ВНИМАНИЕ: Този продукт може да бъде закупен от онлайн магазин ARENATA.com

Една исторя, която дойде при нас за млада жена, живяла в началото на 20-ти век. През 1930-та година тя среща рекламата ”Ако сте приели една от нашите вълшебни капсули, ще отслабнете” и отчаяна от множеството си опити бързо изпраща молба за тази “магическа капсула”, която поглъща веднага след като я получава. През следващите два месеца всички обещания на рекламата се сбъдват. Тя най-накрая намалява теглото си, без да променя режима си на ядене.

Нейната сестра, която имала подобен проблем с теглото, като видяла чудните резултати от диетата на сестра си, веднага я разпитала, как е постигнала този голям напредък. Тайната веднага била споделена и роднината си поръчала същата “магическа” капсула. Когато пощальона донесъл “лекарството” тя миела чинии, тръгнала да употреби капсулата, но нещо я прекъснало. Тя поставила капсулата върху една туко що измита чиния и когато се върнала видяла, че водата е прояла малко от нея, а от вътре се забелязвало леко движение. Така тя открила, че “магията” на отслабването на нейната сестра е малък червей.

Веднага се свързала със сестра си, за да и сподели ужасната новина и занесли частите от капсулата с малкия червей при техният лекуващ лекар. Той им казал, че това е плосък червей, паразит който е много вреден и много труден за премахване.

В следващите седмици тя се опитвала да премхне червея с много различни видове обезпаразитяващи лекарства, които водели само до силно повръщане и никакъв ефект, докато тя продължавала бавно и постепенно да губи теглото и здравето си. Толкова била изтощена от действието на паразита в тялото си, че дори вече не можела да става лесно от леглото.

Един ден старата и леля дошла на гости и виждайки състоянието на своята племенница и предложила да пробва няколко дни да яде чесън и да пие Екстракт от орех. В рамките на няколко дни тя се преборва със състоянието си. Явно екстрактът от орех е бил достатъчно силен за да изхвърли паразита в рамките на няколко дни, нещо с което лекарствата от това време не могли да се справят.

Тази история не е история за това как някой е отслабнал, а за това как някои природни продукти могат да бъдат изключително ефективни в борбата ни с различни видове паразити и заболявания. Екстракта от орех е един натурален продукт, който от много години се ползва в борбата с глисти и други подобни паразити.

Може да се сдобиете с този изключителен продукт от ARENATA.com

>> Вижте още за: Ползите на Екстракта от Орех

>> Научете повече за ореха

източник на информацията: интернет

Коментари