Истината за ваксините и какви опасности крият

ваксиниКакво трябва да знаем за днешните ваксини и какво можем да очакваме от ваксините, планирани за бъдещето?

Ако лекарите знаеха какво има във ваксините,дали щяха да ги препоръчват или ползват толкова смело, както го правят мнозина от тях в наши дни? Текст: Иван Стаменов и Джейн Бюргермайстер.

Статията е писана със съдействието  на австрийската журналистка  Джейн Бюргермайстер. Тя и  колегата й Майк Адамс, както и  лекари от различни народности  като Лен Хороуиц, Джоузеф Меркола и Рауни Килде, са световноизвестни личности, работещи  за изобличаване на митовете  около „свещените ваксини”.  Г-жа  Бюргермайстер води съдебно  дело срещу фармацевтичната  компания Baxter, която през 2008 г. опита да предизвика пандемия  от птичи грип с умишлено заразена ваксина, хваната по чудо при  извънреден тест в Чехия.

Изправени пред прага на следващия грипен сезон, можем да се спрем за миг и да се обърнем назад. Не само за да отпочинем за предстоящата битка с птичи, конски, свински и тем подобни грипове, но и за да направим и кратка ретроспекция на миналогодишния грипен сезон и неговата рекламна кампания. Мимоходом, след като
Световната здравна организация едва наскоро официално се отказа от твърдението си, че над света е надвиснала пандемия от най-високата шеста степен, вече можем да хроникираме и  развръзката на цялата миналогодишна драма.  Кой не знае свинския грип,  кой не е чувал за него?  Думата „драма”, отнесена към събитията от грипен сезон  2009/2010 г., не е произволна.  Световната здравна организация със сериозен тон и най-  (без)отговорно твърдеше, че до 2 милиарда души по света могат да се заразят от свинския  грип1, наричан и с по-сериознoто название грипен щам АH1N1. Този грип беше изтъкван като смъртоносен, особено за хора с хронични белодробни заболявания, за по-възрастните, децата  и бременните жени. Съответно  от тези незнайно как пресметнати 2 милиарда заразени души  – четвърт от населението на Земята – се очакваха планини от  трупове. Звучи грозно, сравнението предизвиква потискаща  картина, но си беше точно така.  А може би точно това е била и  целта.

ваксини

Конкретни примери  за истерията:  Властите в Шотландия приготвиха хиляди картонени ковчези  (погребалните бюра нямало да  могат да набавят нормални), като се надяваха, че ще са достатъчни за очакваните жертви. В Отава, Канада, бяха предвидили найлонови чували. Погре-балните агенции от Ню Йорк пък се канеха да опяват мъртвите по бързата процедура, тъй като на хоризонта се задавали над 85 хиляди трупа наведнъж и то само от една част на този град. Британците си играеха с идеята за масови гробове... Грипът не взе и една хилядна от очакваните 2 милиарда. Жертвите не бяха повече, от-колкото са при всеки обикновен грип. Смъртността от свинския  „грип убиец” е колкото при другите – а именно под 0.1 процента. Това се знаеше още по вре-  мето на рекламната кампания  за ваксините, но тъй като тези  ваксини все пак трябваше да бъдат продадени – а за да бъдат  продадени, преди всичко трябва да бъдат търсени, – беше някак  неудобно да се тиражира отрезвяващата истина, че от „гриповете убийци” умират по-малко  хора, отколкото са жертвите например на катастрофите, на битовите инциденти, на миротворческите войни и т.н.  А драмата наистина е пълна, защото също така отрано се знаеше и че съветници на Световната здравна организация (СЗО ) са лица, тясно свързани с  интересите на фармацевтичната индустрия. Дълго време този факт беше отбелязван само от малките медии, докато корпоративните средства за масова информация изчакаха свършването на грипния сезон  и отмяната на неоснователната пандемия от шеста степен.  А когато най-сетне повдигнаха  неудобните въпроси, с малки  изключения и сякаш по правило се цитираха частните мнения  на този или онзи специалист, че алармистите на СЗО може и да са действали прибързано, но не  и безотговорно. Що е то (без)отговорност  Срещу частните мнения на тези,  които защитават експертите от СЗО и техните спонсори от фармацевтичните картели, могат да се противопоставят диаметрално противоположни становища  – както лични, така и официални. Ето например какво се казва  в доклад на Комисията по социалните, здравните и семейните  въпроси към Парламентарната  асамблея на Съвета на  Европа: „Действията  на Световната здравна организация, агенциите на Европейския съюз  и националните правителства  срещу пандемията на грипния  вирус H1N1 доведоха до големи разхищения на държавни пари  и породиха напразни страхове  у хората. Има изобилни доказателства, че сериозността на  пандемията беше силно преувеличена от СЗО, което доведе до неоснователно преразглеждане  на приоритетите на общественото здравеопазване”.

ваксини

Тези абстрактни приказки не  показват съвсем ясно безотговорността на СЗО и другите  пропагандатори на ваксините,  както го правят цифрите. Цитатът от доклада, отнесен например за България, всъщност  казва, че милиони левове пари  на българските данъкоплатци  са отишли в банковите сметки  на производителите на ваксина  срещу един „грип убиец”, вместо  тези пари да бъдат ползвани за  много по-приоритетни цели. А  такива средства наистина са похарчени – всеки може да сметне  колко пари са отишли на вятъра  срещу 180 хиляди ваксини, вся ка от които струва средно по 5  евро. На сайта на българското  Министерство на здравеопазването може да прочетем: „България ще участва в общата  европейска процедура за доставка на пандемична ваксина срещу новия грипен щам A(H1N1). Закупуването на ваксините ще стане чрез обявяването на съвместна поръчка под егидата на  ЕК.  Имунизациите ще се  осъществяват от структурите на МЗ, общопрактикуващите лекари, специализираните здравни служби на МО и МВР, със съдействието на органите на местната  власт”.  Последното цитирано изречение загатва за втория аспект на  безотговорността, вдъхновена  от рекламните отдели на фармацевтичния бизнес. Това е идеята на властите от различни страни, включително САЩ , Канада,  Франция и Великобритания, да  бъдат въведени задължителни  и дори насилствени ваксинации  срещу свинския грип – своеобразно военно положение. Неслучайно и в България четем за МО,  за МВР и за планове за „съдействието на органите на местната  власт”. За щастие насилствените  ваксинации се разминаха през  миналия грипен сезон, но можем  да прогнозираме, че ще витаят  като намерение и дори може би  ще бъдат осъществени – ако не  в нашата страна, в друга. Франция например се размина на косъм от медицинския диктат, а в американския щат Масачузетс  планираха глоба от 1000 долара на ден и 30 дни лишаване от свобода за всеки, отказал ваксинацията.  Най-драматичното в цялата тази ретроспекция е, че на сметките  на фармацевтичните картели  не се пишат само пропилените  пари на данъкоплатците от най- различни държави, но и всички  онези хора, които се разболяха  или направо загинаха като следствие от слабо тестваните и като цяло токсични ваксини.

ваксини

Смъртността при свинския грип  беше само 0.007%. Тоест от  усложненията на грипа умира само един човек измежду 100 000 души. Измислената пандемия и глупостта  на някои властници доведоха  до разхищение на пари в полза на  фармафията и изкривени приоритети  в здравеопазването.

ваксиниЧерна статистика:

*Индия прекрати имунизационните си планове – четири деца починали в  рамките на минути, след като били ваксинирани. Всички те са били на възраст  под две години, като най-малкото от тях – бебе само на шест месеца. 

*Южнокорейски политик предупреждава за страничните ефекти от  противогрипните ваксини. Д-р Шим  Дже-Чеол, който е и депутат в управляващата партия, цитира изследванията на тамошния Център по контрол и превенция на заболяванията – официално са отчетени 2593 случая на странични ефекти само от ваксината срещу свински грип. Сред тях има и смъртни случаи. 

*Европейският съюз нареди разследване на връзката между ваксините срещу свински грип и неврологичните поражения. Резкият скок  в случаите на нарколепсия и вероятната  им връзка с ваксината станаха причина  за разгорещени дискусии. В тази връзка  в Швеция започна открито разследване  на ваксината Pandemrix. Финландски  лекари признават, че са знаели за неврологичните поражения от ваксините, но месеци наред не са могли да оповестят  притесненията си. Причината е, че за да излязат предупредителни материали  в пресата, трябвало да мине достатъчно  време, за да се потвърдят предположенията! 

*Австралийското правителство прекрати програмата си за имунизация  на деца срещу грип, след като 22 от  хлапетата се почувстваха зле в рамките  на часове след ваксинацията и бяха откарани в болница. По-късно едно от децата  умира. Здравният министър Ким Хеймс  призна, че преди ваксинацията децата са били съвсем здрави. 

*Токсична ваксина убива и китайски деца. Не е по-различно и в Индия,  където прекратиха програма за  ваксинация срещу рак на маточната  шийка, след като няколко момичета починаха скоро след имунизацията, а други  120 развиха „неочаквани” усложнения.  Аналогична е ситуацията и в Европа  – 14-годишна англичанка почина, а три  нейни съученички се разболяха от ваксина за рак на маточната шийка.

Принципни положения:

Повечето читатели вероятно прибързано са си съставили  мнение от предходните параграфи, че авторите на настоящата статия са против ваксините  и имунизационните практики.  Работата е там, че ние, макар  да си имаме частни мнения по  този сложен въпрос, не възнамеряваме да го ползваме като аргумент, а още по-малко да  го натрапваме. По-нататък в статията ще наблегнем върху съдържанието на днешните ваксини и ще нахвърляме обявените разработки на ваксините на бъдещето. А доколкото беше нужно дългото встъпление,  то не цели една донкихотовска война срещу установените  практики, а просто да подчертае нещо, което като че ли не се осъзнава от много наши съвременници. Това е фактът, че  интелектуалното развитие на  човечеството и съответния технологичен прогрес изпреварва  моралното развитие. Казано в  прав текст – фармацевтичният  бизнес и свързаните с него държавни или международни институции като СЗО правят преди  всичко именно бизнес, а грижата за човешкото здраве остава  някъде на далечен заден план.  Като имаме предвид това, че  фарма-бизнесът няма интерес от здрави хора, съдържанието на „одобрените” ваксини – били  те за грип или за друго – вече не е толкова изненадващо.  Какво се съдържа във ваксините?  Съдържанието на ваксините не се преподава в медицинските  факултети. Всъщност това съдържание се променя динамично, като промените не са непременно към здравословното и  качественото. Затова настоящата статия не е срещу практиките  за ваксинация, а е борба преди  всичко за сигурни ваксини – което  ще рече такива, които не  допълват черните статистики.  Борбата не е против ваксините  като цяло, а против ваксините,  които са по-рискови от самите  заболявания, заради които са  създадени. Нека това стане ясно  на всеки! А това, че може би повечето днешни ваксини са опасни, отново е друг въпрос.

ваксини

Пошлост и комерс: 

Един хит на идните сезони ще са противогрипни ваксини, за които се твърди, че премахват още лошия дъх,  разширените вени и бръчките. Нещо като лекарство  и козметичен продукт в едно, което е вярно дотолкова, доколкото във ваксините наистина има токсични субстанции,  ползвани в козметичните и почистващи препарати. Но тези  ваксини предпазвали и от преждевременно раждане, като  повишавали с 85% вероятността бебето да не се разболява сериозно, докато навърши 6 месеца. Последното е много  интересно, но върху какви статистики се гради? Когато се  пишат тези пропагандни увещания, не са изминали 6 месеца от създаването на ваксината.

Чували ли сте за Синдром на неуморната вагина  (Restless Vagina Syndrome)? Не? Това е поредната болест,  измислена от рекламните отдели на фармацевтичните компании, за да ви продадат ваксина. А ако от самата дума  „ваксина” ви се гади, церът срещу този „синдром” ще се  предлага и като хапче.

Ваксини за пушачи и шишковци. Някой решил, че  затлъстяването се дължи на вирус. Втори забелязал, че има  масово затлъстяване в някои страни. А на трети му хрумнало, че това може би се дължи на пандемия от „дебелански  вирус”. И веднага се намерила компания, която да прави  съответната ваксина.

Някой може да попита: как може  ваксините да не са сигурни, след  като са били одобрени? Вместо  да теоретизираме и да навлизаме в празни абстракции, нека отново отговорим чрез няколко примера от последния показателен грипен сезон. Седем бездомници от Полша починаха при тестове на ваксина срещу свински  грип, създадена от компанията  Baxter. Ваксините се „одобряват”, като се тестват върху бедни  или бездомни хора, които или нямат средства да водят съдебни дела, или нямат достатъчно  загрижени  роднини, които да  вдигат прекомерен шум в медиите. От друга страна, въпреки че  ваксините се препоръчват за деца и бременни, точно те не  могат да участват в тестовете. Ако можете, намерете логиката. В друга публикация на британското издание „Телеграф” четем  следната мисъл, писана от експерти в медицината: „Хората ще умират след ваксинация срещу свински грип, но това ще е само случайност”. С такава философия, каквато предлагат тези  пропагандатори на фармацевтичните стоки, реално може да се „одобри” всяка една ваксина. Защото независимо дали умират, или се разболяват хора веднага след ваксинацията, това се  приписва на „случайности”, а не на самите ваксини. И съответно  преливащите черни статистики  също са просто едно множество  от „случайности”, в които сякаш  сме длъжни да не забелязваме  крещящите закономерности.
Колкото и да ни убеждават в  „новите проучвания”, че  живакът е полезен за човека,  това просто не е вярно!

Смесете няколко токсина, за да получите ваксина Ваксините съдържат вредни съставки, каквито има в домакинските препарати за почистване,  в спермицидните материали  и  дори в някои козметични продукти, които са забранени в  редица страни. С цел да оптимизираме голямото количество информация от цялата статия, сме премахнали препратките към чуждестранни медии, доказващи всяко едно от твърденията. Прапратките може да ги намерите в оригиналния файл, който сме линкнали най-отдоло. Тове е препоръчително  четиво както за лаици, така и за  медиците, които правят имунизации, без да знаят какво вкарват в телата на пациентите си.

ваксиниЕто малка част от съдържанието  на обичайните „одобрени” ваксини: 

1. Тимеросал. Живачно съединение. Понякога се води като „добавка” (аджувант) във ваксините, а понякога го описват като консервант. Присъства не само в противогрипните, а в почти  всички ваксини. Макар това живачно съединение да се ползва  (официално) като консервант,  не значи, че не може да се ползва друго, много по-безвредно  съединение. Тимеросалът е сочен за една от причините хора  да колабират или да умират веднага след поставянето на ваксини, което не е изненадващо за  всеки, който си има поне бегла  представа от влиянието на живака върху нервната система.  След като в разгара на последната рекламна кампания за ваксините щатската телевизия SBC  излъчи кратък репортаж за ново  проучване, което уж доказвало,  че „живакът е полезен за вас”, учени от Университета в Калгари  опровергаха тази безскрупулна  пошлост с техен клип. В него с  помощта на запис от микроскоп  се онагледява добре известният  факт, че мозъчните клетки дегенерират и умират, като бъдат  изложени на живак; съответно  и след като бъдат изложени на тимеросала, който се смята и за основният причинител на аутизма  – заболяване, свързвано с  модерните ваксини. Учените от  Калгари предупреждават, че е жизненоважно да направите  нужните проучвания, преди да  се подложите на каквато и да  било ваксинация. Това важи с  още по-голяма сила, ако трябва  да бъдат имунизирани деца.  Истината е, че живакът е тежък  метал, който е една от най-токсичните субстанции за тялото.  Той се натрупва в тъканите и се  изчиства изключително трудно,  доколкото изобщо това е възможно. Дори най-незначителните излагания на живак, каквито  идват от живачните съединения  като тимеросала, след време  – обикновено повече от няколкото седмици, необходими за  „одобрението” на дадена ваксина – допринася за развитието на  неврологични заболявания като  аутизъм, деменция и дори болестта на Алцхаймер. И съвсем  не е случайно, че много фармацевтични компании, които освен  за приходите си се грижат и за  здравето на хората, се отказаха  да ползват този „консервант”.  Тимеросалът, доскоро ползван и  в повечето капки за очи, отпада  от такива като Systane и Oxyal, но почти неизменно продължава  да се ползва във ваксините.

2. Алуминий – друг тежък метал. Адвокатите на фармацевтичните концерни възразяват,  че количеството му в една ваксина е пренебрежимо малко. Но не трябва да забравяме факта, че още от детска възраст хората са изложени на множество  ваксинации и реваксинации, а тежките метали се натрупват в  организма. 

3. Формалдехид. Наред с другото този разтвор се ползва за презервация на трупове за продължителен период от време.  Агенцията за защита на околната среда на САЩ (APE) и нейните  аналози в други страни го посочват като вероятен причинител  на рак сред хората. Смята се за вреден и канцерогенен дори само при вдишване, а ваксините  го поставят в кръвоносната система. 

4. Феноксиетанол (антифриз  под прикритието на друго име).  Ползва се и в някои козметични  продукти. Потиска централната  нервна система със съответните дългосрочни последствия за здравето. Външните симптоми  от отравяне с феноксиетанол са повръщане и диария – често  срещани реакции след ваксинация. 

5. Скуалин (рус.: сквалин;  англ.: squalene). На пръв поглед една безобидна съставка.  Но всъщност тя е една от най- опасните. Имунната система в  нормални условия разпознава скуалина като естествена молекула на тялото, тъй като тя се намира в мозъка и в цялата нервна система. Полезното и действие се засилва чрез консумация на маслиново масло, което  има благоприятно действие  на антиоксидант. Но при инжектирането  на скуалин (например  чрез ваксина) имунната система  на човека го идентифицира като чуждо тяло и го атакува. Последиците са, че това се отразява и  на естествения скуалин в нервната система. Имунните клетки, които веднъж са нарочили  скуалина за „враг”, го атакуват навсякъде, където го намерят.  С други думи, покрай скуалина,  внесен чрез ваксините, пострадва и естественият скуалин. Още  по-смущаващото е, че имунната  система не се задоволява само с  това, но напада и самите места,  където най-често се намира тази  молекула – нервните клетки.  Ако не друг, поне медиците  трябва да са наясно, че по този  начин ваксините причиняват автоимунни заболявания. А последствията от тези заболявания могат да се проявят години и дори  десетилетия след поставянето  на ваксина – само това показва  колко реални са „одобряванията”, направени броени седмици  след създаването на ваксина.  Често „одобряването” е и предварително. Вредите от скуалина във ваксините са отчетени още  през 1991 г., когато американски  войници, участвали в сраженията в Персийския залив, са били  инжектирани с такава срещу антракс. А тъй нареченият Gulf  War Syndrome – неврологично  заболяване, днес се смята от  мнозина лекари за следствие от тази ваксина. Докладите им са показателни. Накратко в тях се казва: „Тестовете на заболели войници показват, че организмът им е създал антитела за  скуалина; при войниците, които  нямат този синдром, имунната система не е реагирала на скуалина”. 

„Не ме занимавайте  с факти, вече съм си  изградил мнение!” 

Винаги, когато се посочват недостатъците на днешните ваксини, по един или друг начин  в дискусиите се включват безусловните апологети на ваксинациите. Техните аргументи са, че ваксините някога са помогнали за ограничаването на това или онова заболяване, че е безумно  имунизационните практики да  престават. Съгласни сме, стига  да разполагаме с качествени  ваксини, каквито много от днешните не са. А ако има такива,  няма как да различим добрата от лошата стока, освен ако не  разчитаме на едното юнашко доверие в „авторитети”, които  дори не познаваме.  Но същите тези хора, безусловните апологети, твърдят и че нямало никакви доказателства  за връзката между аутизма при  децата или неврологичните заболявания при възрастните и  ваксините. Такива аргументи,  идващи от лица, които са свикнали да разглеждат едностранчиво проблемите, не могат да  ни изненадват. Те са си в реда на нещата, тъй като тези хора  изхождат от „символ веруюто”  в „случайностите” и отказват да  видят закономерностите. Даже когато им бъдат посочени препратки за научни доклади, такива хора просто отказват да ги прочетат. А ако ги прочетат, обясняват как вярвали или не  вярвали в резултатите. Вярата  си е вяра, фактите са си факти. „Не ме занимавайте с факти,  вече съм си изградил мнение!” –  това е една удобна позиция, но  тя не кара фактите да изчезнат.

За да се отчетат рисковете от  дадена ваксина, минават  много години. Бързото  „одобряване” е опасна илюзия.

Самите производители на ваксините признават за връзката между техните продукти и неврологичните и други заболявания. И  го правят не другаде, а в самите  листовки, приложени към партидите с ваксини. Друг е въпросът,  че тези листовки се поставят на  дъното на опаковките и лекарят  може да ги прочете (евентуално) едва когато е използвал  повечето или цялата стока. Вижте например листовката на  компанията Novartis18. Обърнете внимание, че препратката  не е към произволно място, а  към официалния сайт на Американската агенция по контрол на  храните и лекарствата.

ваксини

Из листовката на Novartis:

За ваксината от 2009 г. против  свински грип са дадени следните  „странични реакции”, отчетени при  „одобряването” (списъкът не е изчерпателен):  Силна болка на мястото на убождането;  болка, ограничаваща движението на  крайника. Пристъпи на треска. Световъртеж. Слабост в мускулите. Лицев оток. Смущения в имунната система. Отоци в  устата и гърлото. В редки случаи реакции  на свръхчувствителност, водещи до анафилактичен шок и смърт.  И още: Сърдечни проблеми. Васкулити, а в редки случаи и поражения върху бъбреците. Синкоп (припадък) скоро след ваксинацията. Смущения в храносмилателната система. Диария. Гадене и  повръщане.  Кръвни и лимфатични смущения. Артралгия (болка в ставите, която  може да премине в ревматоиден артрит  – бел. ред.). Миастения (автоимунно заболяване с флуктуираща мускулна слабост и  уморяемост поради дефект на нервномускулното предаване – бел. ред.). Смущения  в нервната система. Невралгия. Фебрилни  конвулсии. Guillain-Barré Syndrome (След  като близо 30 години отричаха, че ваксините са поболели и осакатили хиляди хора при ваксинациите през 1970-те, сега фармацевтичните компании го признават в  собствените си листовки, стига да има кой  да ги чете – бел. ред.). Пристъпи на задух.  Парализа, вкл. пареза на Бел., и др.

Претеглянето на рисковете и на всички  доводи „за” или „против” неизбежно  води до момента, в който се питаме дали  да кажем „не”.

Равносметка:

Ако четете листовката и обърнете внимание на процента хора с един или друг проблем, проявил  се като следствие от ваксината,  няма как да не се запитате: Защо  ми е тази ваксина, след като  страничните й действия са същите или дори по-лоши от симптомите на самия грип? Защо да се ваксинирам, след като вероятността  да се осакатя или дори да  умра веднага след инжекцията е  по-голяма от нищожната вероятност  да умра от усложнения на  грипа? Тава са едни напълно  резонни въпроси, които можем  да си зададем само ако не си заравяме главите в пясъка, когато  сме изправени пред реалността.  Но въпросът не се отнася само за противогрипните ваксини.  Той е валиден и за всички останали ваксини, съдържанието на  които не се знае от никого освен  от производителите (и „одобрителите”), а когато в отделни случаи се знае, определено не ни  зарежда с оптимизъм.  От ваксините се разболяват и  умират хора. Това е точно толкова вярно, колкото и това, че ваксините в някои случаи  действително помагат. И вместо дискусиите да се водят на  едно примитивно и безперспективно равнище – „за” или „против” ваксините, – би трябвало  да се дискутират други неща.  Например конкретно качествата и „страничните действия” на  дадени ваксини, авторитарните  изисквания тези ваксини да се  поставят една след друга още в  най-ранна детска възраст, правата на гражданите да кажат  „не”, когато не се вижда воля от  страна на регулаторните органи  на властта да осигуряват безопасни продукти.

Източник: Статията в оригинал

Филми по тематиката, които препоръчваме като задължителни за всеки, който се интересува за здравето си:

-    Shots in the Dark (2004) – има го в Замунда
-    Vaccination - The Hidden Truth (1998) - има го в kolibka.com
-    Vaccine Nation (2008) – има го в Арената

ваксини

Ето и един интересен списък с въпроси от потребител на форум, отправени като отворено писмо към всички медицински представители:

1. Защо слагат фенол (протоплазмена отрова за клетките) във ваксините?
 2. Защо слагат тимерозал (живак под прикритие със сложни думи)?
 3. Защо слагат формалдехид (метанол - отрова за мишки)?
 4. Защо слагат алуминиев хидроксид, който в комбинация с живак е смъртоносен?
 5. Защо слагат феноксиетанол - антифриз под прикритие със сложни думи?
 6. Кога за последен път е тествано действието на тимерозал върху хора? (Знае се - 1929 година върху 27 човека, като всичките са умирели от менингит)
 7. Защо медицинските лица винаги реагират остро на всякакви въпроси относно сигурността на ваксините?
 8. Защо всички неврологични заболявания съвпадат с въвеждането на ваксините?
 9. Защо всички ваксинации са задължителни в училище и родителите подлежат на глоби и ограничения, ако ги откажат?
 10. Защо на неваксинираните деца се гледа като заплаха на ваксинираните, след като те са ваксинирани вече и няма да се заразят от въпросната болест?!
 11. Защо се усложнява живота на неваксинираните деца и техните родители?
 12. Кой печели и кой губи от масовото ваксиниране?
 13. Къде е правото на личен избор?
 14. Защо лекарите не дават да се прочетат възможните странични реакции от ваксина? Например от листовка на Тетраксим - http://www.bda.bg/images/stories/documents/bdias/25111s.pdf
 15. Как защитниците на ваксини ще коментират тази статистика - http://childhealthsafety.files.wordpress.com/2009/01/us-deaths-1900-1965.gif
 16. Защо неваксинираните деца са в прекрасно здраве, за което дори не могат дори да мечтаят ваксинираните:http://homeohelp.eu/rumenstoichevsblog/320-udivitelnoto-zdrave-na-nevaksiniranite-detza.html?showall=1
 17. Защо при ваксинираните деца има бум на болести, за които същите са били скоро ваксинирани?
 18. Защо по новините никога не виждаме новини от сорта на тази - момче постъпва в болницата веднага след ваксиниране против грип - http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/local-national/boy-rushed-to-hospital-after-swine-flu-jab-14543347.html
 19. Защо има толкова много смъртни случаи е тежки странични реакции след употреба на ваксини? http://www.scumdoctor.com/Bulgarian/disease-prevention/STD/HPV/Deaths-From-The-Hpv-Vaccination.html http://donotinjectme.blogspot.com/2010/11/40-uk-children-killed-by-mmr-and-true.html

И един въпрос от нас:

20. Защо се бие ваксината против Хепатит Б на крехкия бебешки организъм още в първите 24 часа след раждането, след като това е заболяване предаващо се само по кръвен и полов път (най-често при ползване на общи инжекции от наркомани или при безразборен секс в пубертета)? Какъв е смисалът да се натоварва недоразвилата се още имунна система на бебето с тези токсични химикали и бактерии (вкарани при това директно в кръвта му, преодолявайки естествените бариери на тялото), след като трябва да минат поне 15 години преди да се създаде реална опасност то да се зарази (ваксината не предпазва толкова дълго).

Дали с всичките тези изкуствени химии инжектирани в нас още от най-ранна възраст не целят единствено разбиване на дадената ни от природата имунна защита, за да може след това цял живот да сме болни и да финансираме фармацевтичната индустрия? И изобщо има ли сметка от здрави хора, една огромна бизнес организация продаваща лекарства, оставяме да предцените сами.

ваксини

А ето и какво се изпусна милиардерът-филантроп Бил Гейтс неотдавна на една закрита конференция: “Днес на земята живеят 6,8 милиарда души. Този брой скоро ще се увеличи на около 9 млрд. Сега, ако наистина си свършим добре работата с новите ваксини и здравните грижи, може да го намалим с около 10 - 15 %”.

Коментари