Болка в гръдния кош

Когато имате пристягане или просто лека болка по средата на гръдния кош и по-точно под гръдната кост, може би това е алергична реакция. Може да се касае и за леки спазми, които започват от хранопровода и стигат до гърлото и се дължат на камъни в жлъчния мехур. Може да имате и ХИВ/СПИН, при които има същите симптоми. Поради това е важно да обърнете внимание на симптомите от страна на гръдния кош, колкото и леки да са те.

 

Изключването на ХИВ инфекцията е от най-голяма важност. Търсете на честота 365 kHz или се снабдете със слайд за микроскопиране, съдържащ убит вирус в качество на тест образец. Можете да използвате и слайдове, представящи всички стадии на Fasciolopsis buskii. Без този паразит не можете да хванете ХИВ. Набавете си слайд от тимусна жлеза или си направете собствена проба от гърлени момици. Изпробвайте се за натрупвания на бензол в тимуса.

 

Ако нямате нито натрупвания от бензол, нито стадии на Fasciolopsis buskii, нямате никакъв риск. Причината за спазмите не е ХИВ. Подобрете качеството на въздуха, който дишате, за да предотвратите страданието на белите си дробове. Открийте дали около вас няма и отстранете такива замърсители като радон, хлор (от шишето с белина под умивалника), одеколони, освежители на въздух, както и обикновените замърсители азбест, арсен, формалдехид, стъклена вата, фреон.

 

Ако болката, достигаща гърлото ви идва на вълни, вероятно имате заседнал камък в жлъчния канал. Английската сол може да разхлаби жлъчния канал за около 20 минути. Разтворете една супена лъжица в 3/4 чаша вода. Изпийте разтвора на гладно, защото ако стомахът ви не е празен, можете да се почувствате много зле. Приемането на голяма доза Валериа-на (6-8 капсули) също може да ви облекчи, разхлабвайки жлъчния канал. Ако получите облекчение, бъдете сигурни, че се касае за спазъм от някакъв тип. Магнезият в английската сол отпуска спазмите. Аз препоръчвам в такива случаи и провеждане на многократно чернодробно прочистване, което може да отблокира жлъчния канал Правилата за чернодробно прочистване изискват преди това да бъдат унищожени паразитите и да е проведено бъбречно прочистване. Ако обаче болката ви е твърде силна, можете просто да направите зе-пинг и веднага да започнете чернодробно прочистване.

Коментари