Бронхит, круп, хронична кашлица

♦ При бронхита проблемът е в бронхиолите.

♦ При круп, той е още по-долу

♦ В случаите на хронична суха кашлица причината може да е паразит

 

Бъд Портило, на 62 години, работеше на камион, извозващ почва. Той боледуваше често от „вирусни бронхити" или „бронхиални инфекции". Кашляше непрекъснато. Изследванията ни показаха, че има инфестиране с Ascaris, a домът му е замърсен с арсеник. Самият той имаше интоксикация с паладий от зъбни пломби. Щом махнаха примамките за мишки от дома си, отлепиха тапетите (източник на арсен), престанаха да използват вода от кладенеца си (просмукване на арсеник от почвата) и убиха паразитите, кашлицата му престана. Той завърши и махането на метала от зъбите си. Всичко това отне Към шест месеца.

 

Четири годишният Джин Мизел непрекъснато покашляше, за да прочисти гърлото си. Родителите му се чудеха дали това беше навик, дължащ се на нервност. Открихме два вида Ascaris в малкото му телце. Веднага започнахме противопарзитна билкова програма с намалени дози в съчетание с противоглистен сироп (веднъж дневно). Той имаше и интоксикация с ПХБ, алуминиев силикат и лутетий от неотдавнашно боядисване на къщата, както и с разтворители ксилол и толуол. Спряха да му дават газирани напитки и преминаха на прясно мляко. Видяхме го след пет седмици. Беше преминал три курса на лечение с противоглистен сироп. Гърлото му беше чисто, нямаше кашлица и кръговете под очите му бяха изчезнали. Все още имаше ПХБ, който бе ликвидиран чрез спиране използването на прах за пране.

 

Кармен Кастро, на около 30 години, имаше хронична кашлица, без други оплаквания. Имаше и сърцебиене. Открихме й Dirofilaria (кучешки паразит) и Loa loa. Тя нямаше никакви домашни любимци. След унищожаване на парзити-те с NEORife и противопаразитна билкова програма, пулсът й спадна от 120 на 80, но все още покашляше. Не бе елиминирала замърсяването на организма си с толуол, етиленов разтворител, живак, платина и олово. В дома й се появи и просмукване на газ. Тя изпол зваше топчета нафталин и наскоро бе боядисала една стаите. След това й бяха предписали, антибиотици заради кашлицата. Този път имаше mycoplasma, Haemophilus и influenza. Тя ги унищожи по електронен път и кашлицата спря. Докато обаче не отстрани метала от зъбите си, тя ще продължи да развива нови инфекции.

 

Хоуп Фелдман, на 57 години, имаше кашлица от около половин година. Тя беше ходила при много доктори, включително рефлексолог. (Рефлексологията (зонотерапията) не е алтернативна, а терапия, допълваща традиционната. Практикуващите я (рефлексолози) вярват, че отделни области на стъпалото отговарят на области на тялото и чрез релаксиращ масаж на областите на стъпалата може да се стимулира съответната им област и да се подпомогне процеса на оздравяване.) Имаше микоплазма и алфа стрептококи в зъб # 17 (мъдрец вляво долу). След като микробите бяха убити с NEORife, кашлицата й спря. Беше посъветвана да носи пуловер по врата, за да не простудява бронхите си и да прочисти кавитациите под зъба.

 

Тереза Уайт, на 37 години, всяка зима караше бронхит по няколко пъти. Когато дойде при нас й бяха включили антибиотици за целия сезон, за да предотвратят възникването му. Нашето изследване показа, че белите й дробове са замърсени с тантал от зъбите, кобалт от прах за пране и тулий от витамин С. Беше спряла да пие мляко, тъй като смятала, че то може да има участие в заболяването й и използваше пречиствател на въздуха, но без ефект. За по-малко от месец, след като махна метала от устната си кухина и го замени с пластмаса, тя се отърва от хроничния си синузит и спря антибиотиците, но още страдаше от време на време от бронхит. Тя имаше ларви на Ascaris в белите си дробове и фосфатни и оксалатни кристали в бъбреците. По наш съвет промени диетата си, като включи в нея прясно мляко и риба, магнезий, лизин (500 гр веднъж дневно), витамин В6 и капсули витамин A+D. Започна прочистване с бъбречни билки, а след това проведе противопаразитна програма. След един месец бе напълно здрава, но пожела да извърши и чернодробно прочистване.

 

Две годишният Крейг Стюарт имаше респираторни проблеми. От дълго време беше на CeclorTM и VentilinTM. Предишната година бе прекарал пневмония. Имаше камши-чест червей (Trichuris) в червата, който родителите му успяха да унищожат с противопаразитни билки. Детето имаше интоксикация с азбест. Когато родителите му смениха ремъка на сушилнята с ремък, произведен В САЩ (вносните са замърсени с азбест), Крейг напълно възстанови здравето си.

 

Дорис Гъмб, на 26 години, бе на Isoniazid, Tussionex и Rifodin за туберкулоза. Заболяването започнало с кашлица. Отслабнала на тегло. Открихме в белите й дробове берилий (от гориво, получено чрез дестилация на въглища), живак, уран и телур. Тя започна да прочиства жилищните помещения и мазето на дома си от всичко токсично, като носеше проби въздух за изследване. Дорис имаше и ларви на Ascaris в белите дробове и панкреатичен метил в задстомашната си жлеза. След три седмици вече кашляше по-малко и отделяше по-малко храчки. Пробите въздух обаче все още съдържаха уран, телур, живак и берилий. Тя нямаше метал в устната кухина. Дорис откри дупка в коридорчето, през която преминаваха уранов прах и радон. Проследихме живака до килим в детската стая. След като го изхвърли, тя бе на път да се оправи, въпреки че не открихме източника на телур.

Коментари