Гадене

Гаденето при бременната жена е тормоз за бъдещите роди тели. След дългото и мъчително очакване на желаната бременност, бъдещата майка се чувства скапана, получава обилно слюнкоотделяне, повдига й се при мисълта за храна и няма никакво желание за сексуално общуване. А може би сексът по време на бременността не е за препоръчване, въпреки успокоенията от страна на мъжа или акушер-гинеколога. Възможно е повишеното слюнкоотделяне да представлява опит на тялото да излъчи живака. Възможно е също целта на гаденето да е в недопускане на токсини в тялото и държането им колкото е възможно по-далеч от плода. Това са интересни възможности, заслужаващи проучване.

 

Преди няколко десетилетия лечението на гаденето при бременните се състоеше в едноседмично прилагане на витамин В6 и В12 Помолете вашия акушер-гинеколог да ви ги изпише и пробвайте дали ще помогнат.

 

Друго още по-старо билково средство е канелата. Поставят се 2 чаени лъжички в 2,5 чаши вряща вода и се оставя да постоят 10 минути Прецежда се и се добавя мед за вкус. Пие се по 1/4 чаша три пъти дневно преди ядене.

 

Гаденето предразполага към ядене на въглехидрати - макарони, картофи, ориз и хляб, които абсорбират добре. Все пак трябва да поемате и други храни, необходими за растежа па вашето бебе. Трябва да се опитате да замените жадуванитe от вас туршии, шоколадов пудиш, газирани напитки със здравословни храни. Понякога на бременните им се ядат странни неща. Потърсете вкуса, който ви се иска, сред здравословните храни. Обърнете се и към отдавна забравените храни, които сте харесвали в детството си.

 

Ето всички случаи на хора, обърнали се към нас в рамките на една година поради проблеми с фертилността. Не съм изпуснала нито един с цел да прикрия неуспеха. Изчислете сами процента на случаите на успешно забременяване.

 

Домилита Реншоу и нейният съпруг се опитваха от шест години да заченат дете. Двамата били изследвани и третирани по много начини. Месечният цикъл на Домилита бе нередовен - сигурен признак, че нещо не е наред с фертилността й. Дадох им обикновените указания за избягване  на забременяването, докато трае обезпаразитяването и дезинтоксикацията при двамата. Нейният хормонален тест за ниво на естрогена на 22-ия ден бе малко над нормата (125 pg/ml), ако наистина денят бе двадесет и вторият! Изглежда, че имаше нещо, което дразнеше яйчниците да произвеждат много естроген. Домилита имаше оксалатни и уратни кристали. Започна бъбречно прочистване с билки и да пие по 3 чаши 2% прясно мляко вместо вода. Освен това имаше интоксикация с никел (от зъбите), което бе довело до натрупване на огромно количество бактерии в близост с яйчниците. Назначи си час за зъболекар. Започна противопаразитна програма за унищожаване на овчия чернодробен метил, който й открихме. Междувременно получи обрив от новия си спрей за коса, който се оказа замърсен с празеодим. Тя често получаваше обриви и изяви желание да направи чернодробно прочистване. Това не стана, тъй като тя ни позвъни и ни каза, че е бременна (четири месеца след първото си посещение при нас). За щастие бе успяла да посети зъболекаря си. Девет месеца по-късно роди красиво здраво дете.

 

Линди Малой и съпругът й се опитваха от осем години да имат второ дете. Цялото им семейство и, разбира се, кучето имаха аскариди. Те го обезпаразитяваха веднъж месечно и не искаха да се разделят с него, тъй като не вярваха, че то е причината. Приложиха му противопаразитната програма за домашни любимци, но след пет месеца Линди имаше повече аскариди от когато и да е преди това. Тя не можеше да се отърве и от чревните метили в матката си, въпреки че се подложи на въздействие с NEORife и противопаразитни билки. Тя така си и остана наблъскана с разтворители, бактерии и платина от зъбите. Ендометриозата й си остана. Те просто се предадоха.

 

Розмари Петерсон, на 33 години, се опитваше да забременее от четиринадесет години. Бе претърпяла седем лапарос-копии за ендометриозата си и тежките спазми на матката. Открихме, че в матката й има овчи и човешки чревни метили. В слюнката й имаше метили в стадий редия и церкария. Разтворителите в матката й бяха мутилбутилкетон, ацетон, тетрахлорвъглерод (от голяма опаковка бутилирана вода), стирен (от стироформните чаши, които използваше), ксилол (от газираните напитки) и декан (от ниско  холестероловите храни). Имаше и хронична гъбична инфекция, която лекуваше с Нистатин. Унищожихме метилите и гъбичките по електронен път. Розмари започна противопразитна програма и се зае да си оправя диетата, но забременя веднага и повече не се върна.

 

Елизабет Тран, на 37 години, се бе опитвала да забременее в продължение на пет години. Неотдавна била забременяла в резултат на специална хирургична „дарителска" програма, но загубила детето. Установихме, че има токсини в яйчниците и матката (живак и талий от стоматологични смеси, барий и титан, вероятно от червилото й). Не се видяхме повече. Надявам се, че е решила тези проблеми.

 

Кристофър Грейвли, млад мъж на 26 години и Фредерика, на 22, обещаха да се пазят, докато приключи прочистването. Неговият лекар му бе казал, че подвижността на сперматозоидите му е по-ниска от нормалната. Той беше силен и изглеждаше здрав, но се оплакваше от сериозни болки в долната част на гърба. По електронен път в тестисите и простатата му (прекарана инфекция) бяха доказани иридий, платина и итрий, което бе указание за метал в устата. Той започна бъбречно прочистване с билки. След осем месеца вече бе изпълнил целите, които си бе поставил. Болката в долната част на гърба и болката при уриниране бяха изчезнали. Това го окуражи да започне програма по фертилност. Започна с тиоктова киселина и цинк (60 мг) два пъти дневно. Започна да се бръсне с електрическа самобръсначка, за да не поставя никакви химикали върху кожата на лицето си. Бе му препоръчано да инсталира вентилация на гаража, който бе долепен до дома им, за да намали количеството на газовете, проникващи в жилищните помещения. Междувременно изследвахме неговата жена за токсични елементи. Открихме антимон (от спиралата за мигли), индий и галий (от зъбите) в яйчниците и гърдите й. Имаше болезненост в гърдите по време на месечните си цикли, които бяха доста нередовни. Започна се бъбречно прочистване с билки и се посъветва да махне метала от зъбите си. След два месеца съпрузите преустановиха визитите си, защото Фредерика беше бременна, но не задълго. Няколко месеца по-късно помъдрялата двойка се завърна. Фредерика довърши почистването на зъбите си и двамата започнаха противопаразитна програма. Месечните цикли на жената се регулираха. Включихме й тиоктова киселина  и цинк (веднъж дневно) до първото закъснение на цикълът й. Дванадесет месеца по-късно те ми изпратиха снимка на бебето, което бе на два месеца.

 

Джинджър Харт се опитваше от три години да забременее. След ендометриална биопсия и D&C (хирургична процедура, наречена дилатация и кюретаж, състояща се в изпълване на пикочния мехур с въздух и изкюретиране на лигавицата) и лапароскопия й бе поставена диагноза „недостатъчно жълто тяло". Нашето изследване показа, че яйчниците й са интоксикирани от никел и европий (от пломби) и стронций (от паста за зъби). Тя се зарадва, че е разбрала какъв е проблемът й и се зае да го разреши.

 

Марджори Дейвиз, на 28 години, била дълго време на „хапчета" (синтетични хормони), но не успяла да забременее и ги бе спряла. Всъщност преди една година била забременяла, но получила спонтанен аборт още на първия месец. Тестът за токсични елементи показа наличие на берилий (бензин и петрол), гадолиний и галий в яйчниците и матката й. Металите бяха дошли от сплави със злато в устната й кухина. Марджори носеше много бижута: вериги, гердани, пръстени и др. Съгласи се да махне всички бижута с изключение на два пръстена, в които нямаше от тези смеси. За да намали изгорелите газове в дома си, тя махна всички газови контейнери от къщата и газовата косачка от гаража. Започнаха да паркират колите си вън от двора. Марджори започна бъбречно прочистване и обеща докато трае това, да взема хапчетата срещу забременяване. Пиеше по три чаши 2% прясно мляко дневно, вземаше таблетки магнезий и престана да консумира всякакви други напитки. Три седмици по-късно съпругът й позвъни и отмени часа й като каза, че тя самата иска да ни съобщи хубава вест.

Коментари