Как да се излекуваме

През целия ви живот вашето тяло се е стремяло да се освободи от паразитите и замърсителите! То има свои собствени начини за това. Образува камъни, мукозни секрети и токсични бунища. Разбира се, това са добри тактики, но вече не са нужни. Можете ли да помогнете на тялото си да се избави от тези натрупвания и да стане чисто отново?

 

Да прочистиш черния си дроб е най-добрият начин да помогнеш на тялото си да се оздрави след избавянето от паразитите. Хиляди частици „шлака" са натрупани в жлъчните пътища и ще се превърнат в камъни, ако се оставят там.

 

Бъбреците също са образували многобройни малки камъчета, опитвайки се да прочистят тялото Ви от олово, кадмий, живак и други неразлагащи се замърсители. Вие можете да помогнете на бъбреците си да изхвърлят всичко това.

 

Само за дни, не за седмици или месеци можете да почувствате оздравителния ефект от изхвърлянето на жлъчните и бъбречните камъни. Но в черния дроб има 50 000 жлъчни ка-иалчета, чиято обща дължина се измерва в мили (1 миля = 1609 метра). Поради това билковите рецепти за прочистване на жлъчните пътища трябва да се използват търпеливо, ден след ден, докато бъде отстранен „боклукът". Може да са необходими няколко години.

 

Така че може да спрете много бързо прогресирането на дадена болест, но завършването на оздравителния процес може да отнеме години.

 

Независимо от това вие сте здрави отново. Това значи, че болките или са изчезнали, или са силно намалели. Вашите органи функционират по-добре. Имате ново самочувствие. Енергията ви се е повишила. Отново имате желание за живот и работа.

 

Някои органи, които са увредени дотолкова, че не могат да бъдат възстановени чрез нашите прости методи, могат да бъдат лекувани от модерната хирургия. Примери за това са катарактата, деформацията на палеца на крака и старите счупвания. Може би това са също „каменни" образувания, но досега не са изнамерени рецепти, за да бъдат почистени просто и за разумно време.

 

Убиването на паразитите, отстраняването на замърсителите и изхвърлянето на жлъчните и бъбречните камъни от вашето тяло представлява една мощна терапевтична комбинация. Тя е толкова мощна, че само за половин година Вие можете да станете нов човек, а после да продължите да се подобрявате с годините.

 

Трябва ли да спрете изписаните ви лекарства, докато извършвате самооздравителните процедури? НЕ. Почакайте, докато се излекувате от болестта, за която са ви били изписани лекарствата. Може би ще намалите на първо време лекарствата. Ще одобри ли това вашият лекар? Намерете такъв, който ще го направи. Запомнете, че лекарството ви дава време за извършване на процедурите и трябва да сте му благодарни.

Коментари