Мъжкият пол е на изчезване

Обновена в 16:41 на 12/07/2013 г.

мъж на прегледМъжкият пол е на изчезване- тревожни констатации на учените за последните 50години.

През последната половина на миналият век учените забелязали, че нещо странно се случва със сексуалното здраве на мъжете. Все по чести ставали аномалиите в спермата и случаите на стерилност започнали да се увеличават. По последни данни на учените, през последните 50 години количеството на сперма, която могат да имат мъжете е намаляло наполовина, а заболяванията като рак на тестисите са се удвоили.

Защо?

Учените смятат, че причината се крие в някои химически продукти. Те оказват влияние върху мъжката хормонална система и повреждат основните елементи необходими за нормалното сексуално развитие. Проблема са състои в това, че сега тези химически продукти се намират навсякъде около нас. Някои от тези често срещани вещества причиняват дълбоки и трайни вреди на децата и подрастващите. Младежите също са подложени на опасност количеството на сперматозоидите при тях са намалели драстично през последните десетилетия. Един нормален млад мъж сега има на половина сперматозоиди от своя баща, и само 85 % тези сперматозоиди са нормални.

Половият хормон – тестостерон е един химичен агент, който е от решаващо значение за половото развитие при мъжа. Някои химически синтетични продукти могат да променят или блокират функциите на тестостерона в тялото като увредят трайно половото развитие при момчетата. Тези промени във функциите на човешкото тялото можем да кажем, че ще бъдат най-голямото следствие от химическата революция на ХХ век.

Най - заплашените от тези продукти не са възрастните, а децата и бебетата. Но най - уязвимите са онзи, който все още не са родени. Няма съмнения, че най-засегнатите ще са децата, които все още не са родени. Защото ефекта е постоянен. И защото човешкият зародиш има съвсем малко защити против тези токсични продукти.

Това е момента, в който всички клетки започват да се делят те се оформят в органи. Този процес започва от шестата седмица на бременността и дори по-рано. До скоро учените смятаха, че плацентата защитава плодът от токсините. Но майчината утроба не предлага такава защита. Плодът е изложен на всичко, което може да засегне майката, разликата е в това, че плодът е много чувствителен и уязвим от майката. За това за него токсините са много опасни.

ембрион

 През първите седмици от бременността ембрионът няма определен пол. Половите хормони са решаващите, дали ще се роди момче или момиче.

От шестата седмица на бременността започва да се развива мъжкият полов орган.

Твърде вероятно химическото замърсяване е виновно за увеличаването с 200% на половите дефекти при мъжете.Когато ембрионът започва да се превръща в момче, ако не успее да премине този етап и всичките процеси, които трябва да се извършат ако се случват при много ниска концентрация на хормони това момче няма да успее да постигне завършена и пълна мъжественост. Няма да има цялостната конфигурация на един пълноценен мъж.

Бебето развива органите си в майчината утроба, и ако някакъв нежелан елемент попадне на това място и попречи на развитието на костната система, капилярите, мозъка това дете ще остане увредено завинаги ще пострада от една непоправима повреда няма да е възможно да се върнем назад и да го поправим. Новите изследвания показват, че зародишите от мъжки пол, които не могат да завършат нормалното си развитие са все повече на брой. Разполагаме с поразителни доказателства, че химическите продукти убиват децата още в утробата на майката.

Има изследвания, които доказват, че от момента на оплождането до раждането с децата се случва нещо.

С две думи. Умират преди да се родят.

Химията, която е заплаха за децата не засяга само тяхното нормално развитие, тя може да се окаже заплаха за оцеляването на вида ни.

Ние живеем в един свят замърсен от химикали, които нарушават нашите хормонални цикли. Днес не е необичайно да видим момичета на 9 години със гърди-това се дължи на външните молекули, които действат като естроген. Също така вече е известно огромното нарастване на мъжкият стерилитет. И вероятно след не много години ще бъде изключителна рядкост да срещнем мъже или жени с нормално телосложение.

Здравите хора са изчезващ вид.

Най-голямото жертвоприношение в историята на човечеството е започнало, ще оцелее ли нашият генетичен код?

"Най-голямото жертвоприношение" на човешкото население започна тихо, тайно, коварно, без милост.

 Генетично унищожени. Ще оцелее ли нашето поколение в бъдещето?

Манипулирането на сексуалността в обществото е на различни нива. Наред със опасността от химическите продукти, които директно вредят върху физическото развитие на индивидите, можем да прибавим и различните манипулации на обществото, които вредят върху психическото здраве на хората. Това е наистина един много важен въпрос за онези, които се опитват да наложат властта си върху населението на цялата планета. Защото целта им е да намалят раждаемостта, за да направят населението по – лесно за управление. Малко деца и по възможност всички те възпитани от социалните институции. По тези причини виждаме нескрито насърчаване за насилие, мъже срещу жени, жени срещу мъже, хомосексуалност, разводи, самотни майки, аборти, дистанциране между половете и накрая всичко това завършва със самота и депресия – новите болести на нашето тъжно съвремие.

Примерите за редовете по-горе са много, но тук ще дам един, който доста добре олицетворява физическата деформация на мъжкият пол, съчетана със психическа манупулация върху един подрастващ индивид, който в крайна сметка трудно ще може да определи себе си като жена или мъж. А може би именно това е целта – една бъдеща цивилизация от стерилни  андрогини, хермафродити и мутанти, които ще се размножават по изкуствен начин.

16-годишният руснак Федианин Станислас е обявен за най-секси жена от списание FHM.

Федианин Станислас

Млад руснак триумфира на модните подиуми като женски модел.

16-годишният руснак Федианин Станислас с неговата двуполова фигура го прави идеален за един свят, където всичко, което има значение, е формата на материята.

В известен смисъл, в света на модата най-важното е тялото, личността е незначителен компонент. И ако това е вярно, има ли някакво значение кой ще е на сцената, дали ще е мъж или жена, нали единственото, което е от значение е спазването на стандартите.

От тази гледна точка можем да разберем как един мъж триумфира като женски модел.

Федианин Станислас, родом от Москва 1,80 висок и тежи само 45 кг. Тук не се коментира дали тези мерки са здравословни, важното е, че той е обявен за най-секси жена от списание FHM.

Невинните жертви на индустриализацията и техническият прогрес са те - нашите деца.

Кой ще се застъпи за правото на децата, да се родят здрави.

Както всички ние знаем, през последните десетилетия бяха създадени много организации за защита правата на човека, защита на хомосексуалните, за правата  на хомосексуалните и още много други организации с много хуманни на пръв поглед идеи. Но точно тук искам да попитам, защо  няма организация, която да се бори за правата на децата да се родят здрави?

Какъв е смисъла да се раждат болни индивида, за които после да се създават организации, които да се борят за правата им. Какви права могат да имат болните по рождение, ако основното им право да се родят здрави им е отнето сега?

източник: www.blogzaserioznihora.blogspot.com.es

Коментари