Афлатоксин

Афлатоксинът се произвежда от една честа плесен, срещаща се в хляба, ядките, плодовете, бирата, ябълковия оцет и сиропите. Тя е тази, която препятства обезвреждането на малките количества пропилов алкохол, попаднали в тялото ви! Купувайте си хляб от фурна или си го печете сами. Измивайте суровите ядки с вода, в която сте разтворили витамин С, след което ги съхранявайте в хладилник.

 

Не съхранявайте плесенясали плодове в хладилника, където спорите на плесените могат да попаднат в други храни. Използвайте само дестилиран бял оцет. Използвайте мед вместо сиропи и прибавяйте към меда витамин С.

 

 Витамин С помага за обезвреждането на всички плесенни токсини, които съм изследвала, включително афлатоксина.

 

Сложете витамин С на прах в пластмасова солница и я дръжте на масата заедно със солта и пипера. Прибавяйте го към всичко - от зърнени храни до супа от ориз (1/8 чаена лъжичка е достатъчна.

 

Развитието на рака представлява верига от събития. Това обяснява защо ракът се явява по-често у старите хора. За десет и повече от десет години вие натрупвате в тялото си фреон, фибростъкло, азбест, живак, олово, мед и т. н. и сте изяли голямо количество храна, съдържаща плесени (пържени картофи, ядки и др.), които са токсични за черния дроб. Черният дроб се е справял като е регенерирал загиналите парчета. Възможно е някой плесенен токсин да попречи на неговата регенерация. „Афлакосинизираният" ви черен дроб позволява на пропиловия алкохол да се натрупа. Вие използвате все повече и повече про-пилов алкохол. След това някога през годините прихващате чернодробен метил от хамбургер, домашен любимец или от друг човек. Сцената е подготвена и появата на рака е неизбежна.

 

Измъкнете което и да е звено на веригата и развитието на рак става невъзможно. Ликвидирайте всички звена, за да си възвърнете доброто здраве.

 

Така че, излекувайте се, предотвратявайте реинфекцията, дайте възможност на увредените тъкани да заздравеят и продължете живота си без Дамоклевия меч над главата си.

Коментари