Алкохолизъм

Когато имате увреждане в частта от черния дроб, която обезврежда етиловия алкохол, имате риск да развиете алкохолизъм. За развитие на алкохолизъм допринася и замърсяването с берилий и ерготамин. Вероятно има и други съдействащи фактори.

 

В най-голямо количество берилият се намира в продуктите, получавани при преработка на въглищата като „въглищно масло" и бензин, към който са прибавени керосин или въглищно масло. Горивото за огнеупорните лампи е главният източник на берилий, който се отделя във въздуха. При затлачен черен дроб берилият може да циркулира в тялото и ако успее да се прикрепи към центъра на пристрастяването в главния мозък, работата ви е лоша. Берилият има висока реактивност. Всеки друг алерген може да реагира с него. Ако се случи това да е етилов алкохол, ставате алкохолик, без да знаете за това.

 

Ако черният ви дроб е твърде увреден, може да имате циркулиращ из тялото алкохол от предния ден, въпреки малкото поето количество. Алкохолът се свързва с берилия и двете субстанции се прикрепват за центъра на пристрастяването в мозъка, превръщайки мозъка в неконтролируема машина. Започват да се отделят невротрансмитери, които не трябва да се отделят и обратно - не се отделят такива, които би трябвало да се отделят. Настроението на човека става променливо по типичния за алкохолизма начин. Може да се намали депресията и обратно - да се предизвика!

 

Алкохолиците трябва да отстранят всякакво фосилно гориво от околната им среда и да не допускат излагане на боя, разтворители и продукти за автомобила. Те трябва да направят серия чернодробни прочиствания, докато отделят 2000 или повече камъни.

 

Разбира се, тези хора не трябва никога повече да вкусят и капка алкохол - дори тинктурата от кори на черен орех, включена в противопаразитната програма. За тях трябва да се направи рецепта на водна основа. И все пак поради това, че алкохолът се произвежда и в организма, черният дроб никога не трябва да бъде тровен с плесени и особено с ерго-тамин (плесен, намираща се в изобилие в алкохолните напитки!). Алкохолът и ерготаминът си взаимодействат, усилвайки токсичността си.

 

За да подпомогнете мозъка да възстанови състоянието на невротрансмиторите си, вземайте на всяко хранене по 500 мг глутамин, една таблетка В-50 комплекс и 500 мг ниацинамид (за подпомагане обезвреждането на ерготамина).

 

За предотвратяване развитието на алкохолизъм, пазете черния си дроб от плесени и особено от ерготамин. Прибавяйте витамин С към ядките, макароните, студените зърнени закуски и дори към алкохолните напитки! Предотвратете замърсяването на дома си с фосилни горива, като използвате само електрически уреди.

Коментари