Болка в рамото

Понякога наричат болката в рамото бурсит, друг път артрит. Тази болка обаче винаги се дължи на заседнали камъни в жлъчните пътища на черния дроб! Можете да видите дали е така, като вместо да вечеряте, изпиете в 18 часа на гладно една супена лъжица английска сол, разтворена в 3/4 чаша вода. Ако получите макар и слабо облекчение, причината е ясна, тъй като английската сол отпуска жлъчните пътища.

 

Започнете чернодробно почистване. Към времето, когато получавате остра или хронична болка в рамото, броят на камъните в Жлъчния ви мехур е около 3 000! Пребройте ги приблизително, докато плават в тоалетната чиния след чернодробното прочистване, за да знаете колко ви остава до постигане на крайната цел. Не започвайте чернодробно прочистване преди да сте унищожили паразитите и да сте провели бъбречно прочистване в продължение на три седмици. Това подобрява излъчването на течните токсини и улеснява провеждането на чернодробното прочистване.

 

Това, което излиза от черния дроб, е най-мръсната бърканица, която можете да си представите - пълна с бактерии, вируси, яйца на паразити и паразити във всички стадии (да се надяваме, мъртви). Чрез диарийните изхождания се прочистват червата, но има токсини, които могат да бъдат отделени само чрез бъбреците. Бъбреците трябва да са чисти и в състояние да извършат това. Запомнете, че не е разумно да се прочиства черния дроб, докато не бъдат унищожени всички паразити и особено метилите, тъй като те произвеждат вещество, потискащо всякакво движение на жлъчните пътища!

 

Дели ви само един ден от момента, когато ще можете свободно да движите рамото си и да спите на болящата ви страна. Настъпването на трайно подобрение, обаче, зависи от броя на отделените камъни. Бурситът ви може да се завърне след няколко дни или няколко седмици. Бъдете търпеливи. Можете да правите само по едно прочистване на две седмици и то само ако сте здрави. След шест прочиствания можете да сте вече сигурни, че почти сте се отървали от болката.

 

Между прочистванията приемайте капсули валериана, за да ликвидирате спазмите. Затова е необходимо да се приемат по 6 капсули 4 пъти дневно.

Обикновено спазъмът обхваща само няколко жлъчни пътища и се задейства от определена мазна храна. Престанете да консумирате най-често приеманата от вас мазна храна, която вероятно е и любимата ви. Ако няма ефект до два дни, спрете консумирането на друга мазна храна. Най-чести причинители на спазмите са сладоледът, картофеният чипс, салатените заливки, сиренето, маслото, сметаната и млякото.

 

Вероятно болката в действителност се дължи на бактерии, обитаващи блокирания жлъчен канал, които постъпват оттам в рамото. Още не се знае дали е така. Използването на зепе-ра или на NEORife не облекчава тази болка. Само чрез чернодробното прочистване можете да възвърнете младежката подвижност на рамото си.

Коментари