Самооздравяване

Единствената цел на този сайт е да ви даде възможност сами да диагностицирате и излекувате всяка своя болест. Вие притежавате три нови подхода, които правят тази цел реална: разбирането, че само замърсяването и паразитите ви разболяват, нескъпата диагностична верига, която бързо открива кои са замърсителите и паразитите, и Зепер или билковите рецепти, убиващи паразитите.

 

Няма ли да е хубаво да не трябва да ходите на доктор за болките и болежките си? Няма ли да е хубаво да не сте зависим от докторите за тяхната диагноза и лечение?

 

Да се самооздравиш, значи да се поддържаш здрав. И да разчиташ само на себе си.

 

Представете си, че Вашият доктор вече Ви е поставил диагноза „Атипична латерална склероза" или „Раменно-бедрена метастазираща аплазия". Можете ли да си сложите друга диагноза и да се излекувате? Защо не? Вече сте успели в много начинания. Научили сте се да говорите, да ходите, да четете, да общувате с хората. Тези умения са изисквали няколко години, за да бъдат усъвършенствани. Изкуството да бъдеш здрав е ново за вас и може също да са необходими няколко години за усвояване на уменията. След като сте ги усвоили, можете да ги предадете и на децата си. Това е нов дар за човечеството, подобно на музиката и готварското изкуство.

Коментари