Откритията и методите на д-р Хулда Кларк

Обновена в 17:33 на 26/09/2013 г.

д-р Хулда КларкВ края на 80-те и началото на 90-те години на миналия век,  американката д-р Хулда Кларк и нейният син на основата на изобретението на д-р Реймънд Райф създават и разпостраняват малко портативно електронно устройство, наречено от тях „Zapper" (известно у нас като НЕОКларк, Зепер/Запер) за което тя твърди, че изключително ефективно унищожава болестотворните организми в човешкото тяло.

Из книгата "Лечение на всички болести" на д-р Хулда Кларк:

"Ако сте много болен или имате сериозно хронично заболяване, трябва да сте се питал поне веднъж: „Защо точно на мен се случи? Нима никога няма да мога да се оправя?" Вероятно знаете обяснението на Вашия лекар за заболяването Ви или заболяването на Вашето дете. Вирус „Coxsackie" е проникнал в мозъка на детето и е причинил възпалението му (Енцефалит). Молите се имунната му система да го преодолее. Знаете как е станало, но сте безсилни пред този микроскопичен нашественик. Как бихте реагирали, ако знаехте, че е възможно просто да натиснете едно копче и за 3 минути да унищожите вируса Coxsackie в тялото на детето си, при това без никакви странични действия и с осигурена за цял живот защита срещу този вирус? Тук ще научите как да направите това. Ще научите защо детето Ви е заболяло от енцефалит или някоя друга болест и как да предотвратите това завинаги."

Медицината отдавна е установила, че всички болестите в нашето тяло, освен фрактурите, се дължат на вируси, бактерии и паразити. За щастие д-р Кларк е открила, че тези микроорганизми са много чувствителни към протичащите през тях електрически импулси и могат да бъдат убити, чрез пускане дори и на много слабо напрежение от 5 до 10 V и ток по-слаб от 2mA.

д-р. Хулда Кларк: "Когато електрическите импулси на Зепера съвпаднат във времето по амплитуда със собствените молекулни трептения на болестните вируси, се получава резонансен скок в амплитудата на трептене на последните и те буквално експлоадират."

 По време на експеримент д-р. Хулда Кларк случайно открива (по-точно преоткрива идеята на д-р. Райф), че всяка една болест, която е на органична (вирусна, бактериална, инфекциозна и микробна) основа може да бъде успешно и достъпно лекувана и премахвана, посредством нелекарствен, нехирургичен метод, без странични вредни последствия. Принципа е че всеки болестотворен микроорганизъм, вирус и паразит е свръхчувствителен към слаби електрически импулси. Всяка болест, всеки вирус има собствена електрическа честота с която пулсира и когато бъде облъчен с електрическо поле със сходна, близка или хармонична честота - вирусът изпада в био-електро-резонанс и буквално се разпада (както пръскането на чаша или стъкло от гласа на оперна певица трептящ в техния резонанс). В същото време електрически активираната и възбудена имунна система се справя директно и в най-голяма степен, с всеки организъм или токсично замърсяване унищожавайки и изхвърляйки ги от човешкото тяло.

 Д-р Кларк е използвала "Зепер"-а като напълно безвредно помощно средство в борбата с изключително голям набор от заболявания, в това число: Рак /туморни образования/, HIV, СПИН, грип, H1N1, H5N1, ревматизъм, диабет, високо кръвно налягане, мигрена, лупус, язва, колит, цистит, менструална болка, безплодие, простатит, астма, артрит, бронхит, зъбобол, болно гърло, главоболие, псориазис, акне, екзема и много други (виж раздел „Заболяввания" в сайта).

 д-р Кларк: "Смята се, че генерираните импулси директно поразяват паразитите в човешкото тяло: вируси, бактерии, микроби, туморни и ракови образувания. Ако за да бъде поразен човек е нужно напрежение от порядъка на 40 V и нагоре и протичащ ток 15-20 mA и повече, то за паразити и вируси е достатъчно напрежение не повече от 9 V и ток по-слаб от 2 mA (които са слабо осезаеми и напълно безвредни за човека). Високата честота на електрическите импулси предизвиква интензивна вибрация и трептения на клетките в тялото, при което те отделят токсините и вирусите, които в последствие се изхвърлят от организма. Човешката клетка е сложна електрическа система съставена от атоми и молекули, електромагнитно свързани и взаимодействащи електромагнитни полета, която след подаване на външен електрически потенциал се енергетизира и стимулира защитната имунна функция."

През дългите години на изследвания и експериметни предшестващи изобретяването на уреда, д-р Хулда Кларк е установила, че зад много болести и болестни състояния включително СПИН (AIDS), рак, фибромиозит и фибромиалгия, язва, колит, цистит, ендометриоза, менопауза, ПМС, умора, менструална болка, безплодие, простатит, астма, артрит, бронхит, зъбобол, болно гърло, диабет, главоболие, мигрена, псориазис, акне, екзема, високо кръвно, глаукома, кариес, безсъние, алергии, депресия, шизофрения, болест на Крон, ставна и мускулна болка, болки от всякакъв произход и др.се крие някаква инфекция. Инфекция е състоянието на заразяване с паразити. Паразити са всички бактерии,  гъбички (напр. Кандида), вируси и червеи - глисти, тении и др. В ежедневието най-често ги свързваме с явните болести предизвикани от бактерии и вируси - HIV, грип, рубеола, херпес, заушка, тиф, сифилис, трипер, скарлатина, коклюш, салмонелоза, тетанус, хепатит, стафилококи, стрептококи,  холера, хламидии, токсоплазмоза, трихомоназа, чума, салмонела и много други.

Своите твърдения д-р Хулда Кларк е развила в няколко книги: „Лечение на всички видове рак", „Лечение на всички форми на напреднал рак", „Лечение на всички болести" и др.

Според официалната статистиката у нас ежегодно от рак се разболяват 30 000 души и 20 000 ни напускат преждевременно. А колко ли е броят на отишлите си  без да са диагностицирани? Болните в България са повече от 300 000 хиляди. Изводът е, че употребяваните лекарства не са ефективни, а всички знаем, че са и твърде скъпи. 

Предложеното от д-р Хулда Кларк лечение без лекарства е многократно по-безвредно и евтино от всички други.

ЗЕПИР ЕООД: Единствената фирма в България произвеждаща уникални биорезонансни ел. уреди работещи на принципа открит от д-р Роял Реймънд Райф и д-р Хулда Кларк. Уредите, които предлагаме са НЕОРайф и НЕОКларк

Коментари