Депресия

Всички хора с клинично проявена депресия, които са се обръщали към мен, имаха малки кръгли червеи в мозъка. Чудно ли е тогава, че мозъкът не може да произведе достатъчно невротрансмитери или да ги балансира? Обикновено това бяха анкилостоми (Ancylostoma), котешки Ascaris, Trichinella и Strongyloides.

 

Счита се, че анкилостомите проникват през кожата на краката при босо ходене, но аз намирам този път на проникване за маловажен. Основните начини за проникване на анкилостомите в тялото ни са чрез консумиране на храна и вдишване на въздух, замърсени с животински нечистотии. Нашите домашни любимци прихващат тези червеи ежедневно. Ние си ги обменяме непрекъснато с тях и с членовете на семейството си. Смяната на бебешките пелени, както и оставянето на малките деца да се самообслужват след дефекация, са свързани с голям риск. Трябва да избърсвате ръцете си с житен спирт след всяко боравене с фекалии - както с вашите собствени, така и с тези на децата ви и на домашните ви любимци. Ако смените пелената на бебето, измиете ръцете със сапун и след това приготвите салата за семейството си, ще предадете на всички всичко, намиращо се в изпражненията на бебето. Трябва да се погрижите и за почистване и обработка със спирт на пространствата под ноктите си. Животните прочистват малките си по лесен начин - облизват им дупетата. Но ние, хората, не сме достатъчно силни, за да можем да поемаме по една доза фекалии на всяко хранене. Ние трябва да поддържаме хигиена на ръцете си.

 

Почистването на тоалетната е също свързано с риск. Правете го с ръкавици. Ако никой от семейството не страда от депресия, можете да използвате белина (съхранявайте я в гаража). Ако не, използвайте 50% житен спирт. Избърсвайте с алкохол и дръжката на вратата на тоалетната, и кранчето за промиване на тоалетната чиния.

 

Ако страдате от депресия, използвайте NEOClark си за унищожаване на четирите вида кръгли червеи - Ancylostoma, Ascaris, Trichinella и Strongyloides. По възможност още същия ден или много скоро след това всички членове на семейството трябва да се подложат на зепинг за същите червеи. Реинфестиране има винаги. При хората с депресия микроскопичните паразити достигат да мозъка веднага. При останалите членове на семейството те просто могат да обитават червата, белите дробове, черния дроб или други органи. За човека с депресия пътят към мозъка е „утъпкан". Той трябва да бъде ликвидиран преди да се развие толерантност към реинфестиране.

 

Ако в мозъка има отложени разтворители или други токсини, те забавят или предотвратяват оздравяването. Поради това човекът с депресия трябва да проведе четирите прочиствания.

 

В случаите с депресия винаги се откриват бактерии от семейство Shigella. Унищожете шигелите и избягвайте реинфекция с тези бактерии като кипвате млечните продукти и не консумирате млечни продукти, които не могат да бъдат температурно обработени. Продължете с Чревната програма. Не яжте салати, приготвени в ресторантите, както и храни от салатените барове. Проведете няколко Чернодробни прочиствания през две седмици. Депресията, дори и да е с голяма давност, може да изчезне за дни, ако мозъкът най-после стане господар на собствената си територия. Погледнете се в огледалото, усмихнете се и се поздравете с освобождаването на мозъка си от нашествениците. Никога повече не допускайте тези пълзящи гадини да се заселят в центъра на щастието във вашия мозък.

Коментари