Oбщи алергии

Ако малките алергии се дължат на увреден черен дроб, то тежките алергии се дължат на сериозно увреден черен дроб. Такъв е случаят с хората, страдащи от „всеобщи" алергии, хората алергични към всичко - подов лак, пластмасови столове, цветята на съседа, хранителни продукти.

 

Метили от овчи черен дроб

 

Фиг. 32. Метили от овчи черен дроб. Черните повлекла в тоалетната са останки от метила

 

Тези хора имат нещо повече от задръстени жлъчни канали. В техните жлъчни канали живеят овчи чернодробни метили! Можем да заподозрем тяхното присъствие в жлъчните канали при наличие на алергия към вълна и мазнината ланолин, намираща се във вълната. Ако метилите са само няколко, тяхното присъствие може и да не даде никакви прояви. Но ако черният дроб е пълен с метили, които се разпростират в червата, това може да доведе до невъобразими алергични прояви.

 

Понякога организмът сам успява да унищожи паразитите (може би понякога ядете неща, толкова токсични, че убиват метилите!). Те преминават през червата като буен поток. Във водата на тоалетната чиния метилите експлодират и се разпръскват на многобройни влакънца, пълни с яйца. Тъй като влакънцата приличат на косми, вие си мислите, че сте изкарали „неща, имащи черни космати крачета". Това са всъщност разкъсани метили с нишки от силно инфекциозни яйца. Каква е причината някои хора да се оказват завладени от метилите, още не е ясно. При овцете само някои се засягат тежко. Заболяването у животните е добре изучено.

 

Унищожете метилите с NEORife (434-421 kHz) или NEOClark. Помогнете на черния дроб да се справи, като избягвате храни, съдържащи плесен, отстраните метала от зъбите си, спрете да се заразявате непрекъснато със Salmonella и накрая прочистите бъбреците и черния си дроб.

Коментари