Излекуване на ХИВ / СПИН

ХИВ и СПИН са много сходни с рака. Затова ракът се явява толкова често при хората с ХИВ/СПИН. Причината е съшият паразит, но разтворителят е бензол, а не пропилов алкохол.

ХИВ означава Човешки Имунодефицитен Вирус.

СПИН означава Синдром на Придобита Имунна Недостатъчност.

Много изследователи вярват, че ХИВ предизвиква СПИН. Моето наблюдение е, че и двете състояния се предизвикват от паразити и разтворители!

Когато тялото загубва способността си да обезврежда бензола, скоро може да загуби тази си способност и спрямо пропиловия алкохол. Плесените от храните са в основата и на двата проблема. Зеараленонът, микотоксинът, срещащ се в пуканките, царевичният чипс и кафевият ориз инхибират специфично обезвреждането на бензола. Тези храни не трябва да се консумират без изследване на зеараленон.

Няколко чести плесенни токсини инхибират имунната система и специално тези бели кръвни клетки, които изяждат и унищожават вирусите. Поради това ХИВ не може да бъде разпознат, когато навлезе в тялото.

Бензолът се натрупва в костния мозък, където се произвеждат Т-клетките и в тимуса, където се програмират Т-клет-ките. Това са два сериозни удара върху имунната система.

Бензолът, този най-невероятен замърсител, е широко разпространен в изключително малки количества. Но когато към него се прибавят бензопирени, общото им количество става твърде голямо за черния дроб и те започват да се отлагат в тимуса.

Бензопирените се образуват в храните под прякото влияние на пламъка. Скарата, пушените храни, хот-догът и пушеното месо в хамбургерите, всички те съдържат бензопирени. Дори препечените филийки го имат. Пърженето в тиган, дори да прегори месото, не води до образуване на бензопирени. Натрупаните в тимуса количества бин-зопирени увреждат и жлезата, и имунитета.

Скарата, както и „хот-догът" и пушените храни, съдържат бензопирени

Без бензол в тялото си не можете да хванете СПИН.

Без чревен метил не можете да хванете ХИВ.

След унищожаване на паразита и неговите стадии ХИВ ще изчезне в рамките на два часа, почти толкова бързо, както раковият маркер орто-фосфо-тирозин.Не е необходимо да унищожавате самия вирус със зепинг (на 365 kHz).

Но СПИН не си отива заедно с ХИВ. Това зависи от отстраняването на бензола от тялото и предотвратяване на новото му натрупване. Само когато бензол изобщо не постъпва в тялото, тимусът и костният мозък ще успеят да се възстановят.

 

С възстановяването на тимуса се завръща и имунитетът. Имунитет към болести, които се крият в организма ни и които ние сме натрупали през живота си - заушка, морбили, ва-рицела, цитомегаловирус, Staphylococcus aureus и E.coli. Нормалната имунна система е подтискала всички тези инфекции. Когато имунната система отслабне, човек става лесна плячка за всички тези и други нашественици.

 МЕТОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ

Не се паникьосвайте, когато узнаете, че сте ХИВ-позитив-ни. Било е неизбежно, както е неизбежно за много други хора с неясни рискови фактори. Съвпадението на наличен източник на чревен метил и източник на бензол има за логичен резултат ХИВ и СПИН. Трябва да ликвидирате и двата източника.

Купете си или си направете ЗЕПЕР или използвайте нечий Честотен генератор (от 434 kHz до 421 kHz, като отделяте по 3 минути на всяка честота). Не се бавете. Унищожете веднага паразитите. Започнете също веднага да вземате витамин В2, за да подпомогнете обезвреждането на бензола (3 пъти дневно по 3 таблетки от 100 мг или общо 9 таблетки). Провеждайте ежедневно зепинг, докато се почувствате напълно добре - без нощно изпотяване, без кашлица и каквито и да е други симптоми.

Запомнете, че паразитите са навсякъде около нас. Ние ежедневно ги прихващаме. Избягването на бензола ще възстанови имунитета. Ползвайте списъка на замърсените продукти.

ПРОДУКТИ, ЗАМЪРСЕНИ С БЕНЗОЛ

Изхвърлете всички тези неща.

Здравето ви е много по-важно от парите, дадени за тях!

 • Ароматизирани храни, йогурт, желета, бонбони, бонбони за гърло, купешки бисквити и кейкове
 • Олио за готвене и мазнина за сладкиши (използвайте само зехтин, масло и свинска мас).
 • Бутилирана вода (дестилирана, изворна, минерална, включително маркова). Бутилиран плодов сок.
 • Студени зърнени закуски, включително гранола и носещите етикет „здравословни".
 • Дъвка
 • Сладолед и замразен йогурт
 • Хапчета и капсули. Поне 1/3 от тези, които съм изследвала, са били замърсени, включително билкови екстракти и направени по рецепта. Изследвайте вашите медикаменти, докато намерите незамърсени.
 • Вазелини
 • Витамини и други добавки, ако не са тествани.
 • Оризови кейкове
 • Персонални лубриканти, включително лубрикирани кондоми
 • Сода за хляб и царевично нишесте (виж „Рецепти")
 • Сапуни, кремове за ръце и лице, овлажнители.
 • Ароматизирана храна за домашните любимци (котки и кучета).
 • Храна за птици под формата на кейк.

Разбира се, аз не съм изследвала всяка серия от тези храни и продукти, но при толкова много положителни за бензол, просто не си струва да се използва изобщо.

Научете се да използвате Синхрометъра, за да можете сами да изследвате храните и продуктите за замърсители. Докато се учите, обаче, спазвайте стриктно правилата. Няма по-лумерки по отношение на бензола. Възприемете поведение на свръх-въздържаност, като стоите далеч от изброените продукти и храни. Това ще ви донесе сияйно здраве и сила, каквато не сте познавали до този момент, красиво, отново нормално тяло! Ще можете да възстановите плановете си за обучение, професионален път, личен живот, без Дамоклев меч над тавата си. Няма да бъдете заразен за никого.

Замърсители се срещат и на невероятни места, например всяка серия пуканки и царевичен чипс, която изследвах, бе замърсена със зеароленон

Има още две правила, които подпомагат елиминирането на бензоловите отлагания:

1.   Никога не яжте плесенясала храна и скара, включително пуканки, царевичен чипс, хляб от магазина,- макаронени изделия, ядки, алкохолни напитки, препечени филийки, кафяв ориз.

2.   Вземайте витамин В2 (три пъти дневно по три таблетки от по 100 мг) и витамин С при всяко ядене (1/8 чаена лъжичка).

ПЛАН ЗА БЪДЕЩЕТО

След като отново сте добре, може да ви се прииска да пофилософствате. Как един неизвестен вирус на охлювите стана човешки? Това не е толкова фантастично. Нали вирусът на беса идва от животните, а много енцефалитни вируси идват от комарите? Как обаче ХИВ се разпространи толкова бързо? Как един толкова опасен замърсител като бензола дойде в храната ни? Дали и други паразити не се канят да ни нападнат? Какво трябва да направим, за да предпазим себе си и обичаните от нас хора от бъдещи бедствия? Дали големият отговор е в това, да се откажем от фосилното гориво или в това, да се откажем от голямото ни въвличане в химията? Дали отговорът не е в разкриване на тайните на повече про изводствени практики? Не трябва ли държавните агенции, отговорни за безопасността на храните и продуктите, да бъдат деполитизирани? Не трябва ли обществото да има право да инспектира производството на храни? Не трябва ли да бъде задължително обявяването на чуждестранния произход на хранителните съставки? Дали общуването с други хора, излекували се от рак и СПИН, е полезно? Във времето на ин-тернет това общуване е възможно. Общуването води до намиране на правилни отговори. Отговорите трябва да водят до разработване на нови политики. Политиките, подкрепени от обикновените хора, могат да доведат до промени.

Коментари