Брадавици

Можем ли да хванем брадавици, ако пипаме крастава жаба, както ни казваха, когато бяхме деца? Ние вече не си играем с крастави жаби, но имаме брадавици. Не знаем как сме ги хванали. Но след като разберете как можете да се отървете от тях, ще знаете и как сте ги хванали. Брадавиците не са едни и същи. Фактически, всички са различни. Всяка се дължи на 5-6 различни вируса, не на един, както сме си мислели.

 

Отлющете мъничко парченце от една от брадавиците си и се пригответе да го изследвате, като го поставите в малко шишенце. Прибавете няколко чаени лъжички филтрирана вода и четвърт лъжичка житен спирт. Сложете на шишенцето надписан етикет за това, откъде сте взели парченцето, като например: „Става на левия среден пръст". След това претърсете тялото си за друга локализация на тази брадавица (органи, положителни по отношение на вашето парченце). Разбира се, няма да е трудно да ги намерите в кожата си. Потърсете обаче по електронен път в други органи като черния си дроб, далака, мускулите, стомаха, сърцето, панкреаса си. Забележете колко често се откриват причинителите на брадавици в панкреаса ви. Този орган изглежда е раят на вирусите, причиняващи образуването на брадавици. Дали любимото им място са островчетата или останалата част на задстомашната жлеза?

 

Ако нямате NEOClark, за да унищожите напълно всеки вирус, ще трябва да откриете неговата честота. Прикачете вашия NEORife и потърсете на дължина на вълната между 400 и 290 kHz. Унищожете вируса, щом откриете неговата резонансна честота, като се третирате с 10 волта за три минути. Ще паднат ли брадавиците ви?

 

След няколко дни една-две от брадавиците ви ще започнат да се лющят, а след една-две седмици може да са изчезнали напълно, а други да са започнали да се свиват. Останалите са непроменени. Трябва да ги тествате и да унищожите причинителите им по същия начин. Имайте пред вид, че е възможно брадавиците да не изчезват от вътрешните органи по начина, по който изчезват от кожата. Може би брадавиците не са нещо толкова невинно, за каквото ги считаме. Вирусите, които причиняват брадавици, може би навлизат в тялото ни посредством някои често срещани бактерии, като например Salmonella или чести паразити като остриците или тениите.

 

Зепингът не достига всички вируси в брадавиците. Понякога е необходимо извършване на няколко зепинга, докато започне лющенето на брадавиците, а унищожаването на вирусите става постепенно.

 

Гай Леърд, 11 годишен, имаше брадавици по пръстите на ръцете и устните. Той имаше задължението да храни три дворски кучета. Беше пълен с Ascaris. Имаше кисти на Taenia pisiformis и Taenia solium в черния си дроб, които отделяха вируси. Проведе шест седмично лечение с Rascal (това бе преди откриването на NEOClark). За да бъде ин-вазиран от толкова много паразити, които да се запазят и размножат в организма му, имаше значение вероятно бензолът, натрупан в организма му. Той спря да използва паста за зъби, унищожи аскариса (408 kHz) и някои метили (434 до 421 kHz) и оправи храненето си. Всички брадавици с изключение на една паднаха, без при това да има кървене. Дадоха му да върши други работи, за да намалят контакта му с кучетата и техните паразити.

 

Джорджиана Милз беше учителка по музика на средна възраст. Имаше поне 30 брадавици по ръцете. Няколко месеца след появата им й бяха установили рак на костите и тя се чудеше дали има връзка с брадавиците. Тя излекува рака си и унищожи вирусите и бактериите с NEORife. Почти всичките й брадавици изчезнаха. Но кучето, което гледаше у дома си, й носеше всеки ден нови паразити и по-специално Moniezia в стадий на тения. Всяка инфекция с този паразит (около една месечно) се последваше от появата на нови брадавици. Не можа да ги премахне напълно.

 

Аз считам, че всяка брадавица се причинява от 3 до 6 вируса и че тези вируси се намират на различни места в нашия организъм! Колко хубаво би било да можем да отървем тялото си от всички тях веднъж завинаги! Това не винаги е възможно, защото малки остатъци от брадавиците не изчезват или по-точно изчезват и се появяват отново в нашите вътрешни органи. Дали това не показва истинския им произход? Може би там те са в стадий на тения.

Коментари