Мастни кисти, кожни проблеми

Вашето мъдро тяло складира токсините заедно и в безопасна форма като образува кисти. Всички кисти, които съм виждала, са пълни с полихлоринирани бифенили (ПХБ).

 

Махнете всички източници на ПХБ, за да прочистите организма си от тези вещества. Това може да отнеме шест до дванадесет месеца. Сменете всички детергенти с боракс и/или сода за пране.

 

Готовите детергенти са чудесни за почистване...

но тяхната токсичност не подлежи на съмнение. Дали имате кисти или не, винаги е добра идея да ги замените с боракс и сода за пране.

 

Ако имате видима киста, опитайте се да я изтеглите към повърхността посредством лапа. Отмиването Дори на част от нея е от голяма полза за организма ви. Прочетете някоя книга за билките или просто вземете каквито можете живи лис та. Направете ги на паста с помощта на пасатор, като добавите мед или домашно направен кожен омекотител. Намажете кистата и я покрийте с парченце полиетилен. Оставете тази лапа да действа един ден и една нощ. Растителната влага има изсмукваща сила. Ако не получите резултат, направете бъбречно прочистване.

Коментари