Sport

Как да се увеличи тестостерона чрез хранаКак да се увеличи тестостерона чрез храна
Тестостеронът може да се възприема като жизненоважен хормон за всички кръгове на здравето на мъжа. Той е хормон, отговорен за изграждането на здрави кости и силно влияе върху процеса на вземане на нови кръвни клетки при мъжете и при жените.

Прочетен: (10671) Коментари: ()

Поемане по пътя на успешното отслабванеПоемане по пътя на успешното отслабване
Близо 50 милиона американци приблизително поемат по трудния път на диетите всяка година, въпреки това обаче едва само 5% от тях запазват теглото, което са загубили по време на дългата си битка. Таблетките за отслабване, като например Ултра Фет Бърнър са помогнали на стотици хора в преодоляване на затлъстяването. Диетите са само половината от програмата, тъй като нито една програма не дей

Прочетен: (9620) Коментари: ()

Как да вземем решение да отслабнемКак да вземем решение да отслабнем
Загубата на тегло е нещо, с което много хора се борят всеки ден. Загубата на тегло се постига само и единствено чрез балансиране на храна и движение, които в комбинация се наричат – здравословен начин на живот. Отслабването е постижима цел, която може да се постигне с някои леки изменения в хранителния режим и 30-ина минути бързо ходене пет дни седмично.

Прочетен: (10541) Коментари: ()

MAКA - секс билката на инкитеMAКA - секс билката на инките
Мака е корен от Перу, който прилича на малка ряпа или репичка и е традиционна храна в Перу, и като цяло е основна храна за местното население. Латинското му име е Lepidium Meyenii, известен e и като перуански женшен или Амазонски женшен, тъй като се отглежда в перуанското Централно плато.

Прочетен: (11378) Коментари: ()

Ползите от ацетил Л-карнитинПолзите от ацетил Л-карнитин
Ако не сте чували за ацетил Л-карнитин, то вие сте загубили информация за една добавка, която може да помогне на тялото ни по толкова много начини, като например Ултра Фет Бърнър, в която се съдържа голямо количество от него - 1000 мг.

Прочетен: (6647) Коментари: ()

Кора от горчив портокалКора от горчив портокал
Горчивият портокал е цитрусов плод, растящ на вечнозелено дърво, което се среща в южната част на Виетнам. От особено значение за здравето е маслото, което се извлича от неговата кора. Неговият уникален екстракт има силна миризма и вкус, и се използва като естествен природен лек за различни здравословни проблеми и смущения. Кората съдържа флавоноиди, каротеноиди, алкалоиди, синефрин и окт

Прочетен: (6273) Коментари: ()

Какво е Гуарана?Какво е Гуарана?
Гуарана всъщност е храст, който ражда ярко-червени плодове. Тя има черни семена, богати на веществото, наречено гуаранин която е сравнима с кофеин. Семената му са танин, теобромин и теофилин алкалоиди.

Прочетен: (7318) Коментари: ()

Защо е добре да приемаме магнезийЗащо е добре да приемаме магнезий
Магнезият е важен минерал в човешкото тяло и може да се намери в костите и мускулите. Това е 4-тия най-разпространен минерал в тялото ни и е от съществено значение за оптимално крепко здраве. Предимствата му включват спомагане на нарастване на мускулите, спокойни нерви и играе важна роля за сърцето да бие ритмично. Други ползи включват подкрепата му на здрава имунна система и поддържане

Прочетен: (6304) Коментари: ()

Йохимбе - за страхотен плосък корем и пресаЙохимбе - за страхотен плосък корем и преса
Спазването на диета, която е със сравнително ниско съдържание на мазнини, високо съдържание на полезни вещества и на антиоксиданти, със сигурност ще ви помогне да получите мечтаното тяло бързо. Ако искате да ядете храни, които предлагат най-добрите вещества за най-добрата стойност пари, заедно с храни или хранителни добавки, които ви дават витамини и минерали, от които се нуждаете, за да

Прочетен: (7237) Коментари: ()

Защо е добре да взимате тестостерон за да сте здрав и силенЗащо е добре да взимате тестостерон за да сте здрав и силен
Научете плюсовете и минусите на приема на тестостерон, за да получите годни, и дали има или няма човек като Ланс Армстронг (или вие) биха могли да се губят мазнини, наддаване на мускулите, или да се увеличи производителността бързо без да се вземат тестостерон.

Прочетен: (7606) Коментари: ()