Заболявания

Всички статии публикувани в раздел "Заболявания" са извадки от книгата на д-р Хулда Кларк "Лечение на всички болести".

д-р Хулда Кларк:

Твърденията и заключенията описани в раздела са мои и ако няма някакви други указания, те си остават само мои. Те се основават на моя научно-изследователска работа и изучаването на конкретни случаи при мои пациенти. Имайте в предвид, обаче, че всеки човек е уникален и може да отговори по различен начин на лечебните методи, описани тук. Ние препоръчваме дозировките, които считаме за правилни, но помнете, че всеки от нас е различен и всяко ново лечение трябва да се прилага внимателно и разумно.

Екипът на zepir.com:

Лечебните методи, описани тук, нямат за цел да изместят или заменят други форми на лечение на традиционната медицина. Моля, преди да решите да ги приложите, да се консултирате с лекуващия ви лекар или друг здравен специалист. Към всяко от заболяванията има възможност за писане на коментари от Вас, посетителите на сайта. Тук може да споделите личният си опит в борбата с различните здравни проблеми, както и да опишете кой метод е е сработил най-добре при Вас.

„ЗЕПИР" ЕООД не носи отговорност за описаните методи за лечение. Ние просто Ви запознаваме с конкретната информация, нека всеки сам предцени как да я използва. Имайте в предвид, че д-р Хулда Кларк е американка и повечето и съвети са базирани върху използването на американски билкови продукти. Разбира се всеки район разполага с уникална флора, но ние сме се постарали да ви набавим техния европейски еквивалент.

Ако изпитвате затруднения с намирането на конкретно заболяване, опитайте с търсачката на сайта, разположена в горния десен ъгъл.

Tехническа терминология:

- "Zapper" (BG: Зепер; Запер), Генератор на импулси - различни наименования за един и същ уред, сходен като технически параметри на предлаганият от нас NEOClark. На някои места в статиите различните наименования са използвани като синоними.

- Честотен генератор, Райф генератор - уред сходен като технически параметри на предлаганият от нас NEORife. На някои места в статиите различните наименования са използвани като синоними.

Глаукома Грип
Главоболие и мигрена Гадене