5 Начина да подобрите действието на вашия Фет Бърнър /Fat Burner

Обновена в 18:12 на 01/10/2014 г.

1. Поемете по правилния път 

Както винаги се получава в живота и тук старата поговорка важи и на нов глас - каквото посееш, това ще пожънеш, и извайването на мечтаното тяло не е изключение от тази поговорка. За съжаление няма магически хапчета и ако не полагате дори минимални усилия, няма как да отслабнете. Ако сте решили, че искате да промените себе си, но нямате време да спортувате може да си закупите Фет Бърнър, да намалите консумацията на висококалорична храна и да се движите малко повече.

Качествения Фет Бърнър ще направи трудния път по който сте поели малко по-лесен и по-бърз. Много от продуктите са не само предназначени за увеличаване изгарянето на мазнини, но също така и за намаляване на апетита и повишаване на енергията, т.е. пиейки този вид хранителна добавка ще ви накара да стигнете до целта – няма да ядете много, защото няма да ви се яде, и ще се движите повече, защото ще сте пълни с енергия.

 

2. Изберете правилния Фет Бърнър за вас

Има десетки продукти на пазара, от които може да избирате, така че намирането на правилния Фет Бърнът за вас и вашите цели няма да е лесно. Все пак, има някои общи насоки, които могат да ви помогнат. Обикновено тези хранителни добавки попадат в две широки категории: на стимулантна основа и такива, които не са стимулиращи.

A. Фет Бърнърите без стимулиращ ефект са идеални за тези, които са чувствителни към стимуланти съставки с ефекти, като кофеин, синефрин, тирамин и йохимбин (или Йохимбе). Ако сте един от тези хора търсете продукти, съдържащи екстракт от зелен чай, ацетил-L-карнитин и потискащия апетита съставки като екстракт от Горчив портокал, фасула (бял боб) и артишок екстракт.

B. Фет Бърнърите на стимуланта основа съдържат комбинация от едно или повече от следните съставки: кофеин, синефрин, тирамин, и Йохимбе. Тези съставки са насочени към повишаване на енергията и подтискане на апетита. 

Разгледайте богатия ни асортимент от Фет Бърнъри на най-известните световни марки: 

Ултра Фет Бърнър

Хранителни добавки за отслабване

 

3. Времето е много важно

Тъй като се придържате към по-чисти храни с по-малко калории, от съществено значение за загуба на мазнините е да се възползвате от свойствата на Фет Бърнъра да потиска апетита като го приемате 30 минути преди закуска и обяд. Взимайки го преди консумация на храна ще намали вашия апетит и ще ядете по-малко.

 

4. Хидратирайте се

Тъй като този вид хранителна добавка повишава метаболизма ви, не се изненадвайте че се потите повече по време на прием.

Консумирането на най-малко 3-4 литра вода на ден не само ще ви държи хидратирани, но също така е научно доказано, че увеличава метаболизма и подпомага загубата на мазнини.

Препоръчително е да се пие най-малко една чаша (250 мл.) вода с всяка доза Фет Бърнъри, за да се осигури оптимална абсорбция и хидратация. 

 

5. Не се лишавайте от сън

Една от най-често срещаните грешки е че все повече хората се лишават от сън. Дори има хора, които приемат Фет Бърнъри, за да са активни и да спортуват, въпреки че са уморени и имат нужда от почивка. Не бъдете един от тях и винаги се старайте да спите по 8 часа на денонощие. Ако по принцип страдате от безсъние избягвайте да приемате Фет Бърнър съдържащ възбуждащи съставки, както и не консумирайте напитки садържащи кофеин след 6 часа следобед

 Разгледайте богатия ни асортимент от Фет Бърнъри на най-известните световни марки: 

Хранителни добавки за отслабванe

Магазин за био храни и хранителни добавки ЗЕПИР

 

Коментари