Все още ли вярвате на тези ЛЪЖИ?

Обновена в 13:02 на 09/05/2014 г.

“Не тренирам,защото вече имам деца.”

Сигурни ли сте, че това е причината да не тренирате? Или просто използвате децата си, като извинение, за да се чувствате по-добре за себе си?

“Не мога да влезна във форма, защото съм на години. Възрастните хора не могат да тренират!”

Да бе! И аз така си помислих! Възрастните МОГАТ да тренират. Всъщност те могат да получат доста повече ползи от тренировките, отколкото от седенето на дивана! Направете ми една услуга! Отидете на google.com, напишете “old people working out”. Вижте как другите на вашата възраст тренират, оставете извиненията вкъщи и излезте навън, за да направите нещо полезно за себе си!

“Прекалено съм зает/а! Нямам време!”

Колко банално! Всички разполагаме с 24 часа в денонощието! От вас зависи как ще ги използвате! Освен това,не сте ли чували за ТАБАТА?

“Искам да влезна във форма, но не знам как да го направя.”

Сериозно? И аз не знаех, нито пък който и да било друг треньор! Но познайте! Когато не знаеш нещо, го научаваш! А човек се учи опитвайки, експериментирайки, правейки грешки, четейки, питайки и т.н. Така че започнете с някои статии на сайта ми и после прочетете и  тази статия.

“Вече съм си слаб/а и нямам нужда от тренировки!”

Наистина? Съжалявам, че ще нараня чувствата ви, но макар и да сте слаби, сте отпуснати! И освен това тренировките не са само с цел отслабване. Тренировките помагат за това да сте по-здрави и да се чувствате по-добре. Обзалагам се, че имате безброй дисбаланси в мускулите, че кръстът ви боли, ходите прегърбени, колената ви болят от качването по стълбите и не можете сами да си вдигнете торбите от пазара! Това не са ли достатъчно причини, да започнете с тренировките?

Е, ще тренираме ли днес?

източник: www.inspiredfitstrong.com

Коментари