Няколко чаши гореща вода лекуват!

Обновена в 16:22 на 19/02/2014 г.

Забравена рецепта на народния лечител Петър Димков гласи, че чаша гореща вода върши истински чудеса и регулира здравето ни!

За прочистване на организма и кожата той препоръчвал да се пият по няколко чаши гореща вода с капки лимон през деня - в продължение на един час и на бавни глътки, докато настъпи силно изпотяване. С него се изхвърлят натрупаните в организма млечна и пикочна киселина, които влияят вредно върху сърцето и кръвообращението.

За да се изчистят, трябва поне два пъти в седмицата да се предизвиква изпотяване чрез пиене на вода.

 - Час след изпотяването пийте вода със стайна температура, за да се хидратирате.

- Не пийте студена вода. Докато поглъщате топлата вода на бавни и малки глътки, дишайте дълбоко през носа, съветвал още Димков.

- Елементарно хигиенно правилно според  лечителя било всеки ден по три пъти - сутрин, на обяд и вечер преди ядене, да изпиваме по чаша чиста гореща вода. Това е “вътрешна” необходима на организма баня. При храненето по стените на стомаха и червата остават мазнини и утайки, които пречат за правилното храносмилане.

Горещата вода ги разтваря и регулира процесите в стомаха и червата. “Нали миете мазните чинии с топла вода?”, аргументирал се той.

източник: www.pik.bg

Коментари