Шок! Вижте ужаса на ГМО!

Обновена в 08:42 на 01/11/2013 г.

бикТова не е макет от филм на ужасите, това е абсолютно реално чудовище-бик, известно като Белгийско синьо. Породата е създадена чрез генетични експерименти с ГМО, а мотивите са ... както се досещате, финансови.

Учените определят Белгийското синьо като „един от най-сполучливите примери за генетично подобрение.“ Този бик има 40% по-голяма мускулна маса от който и да е друг. Телетата растат значително по-бързо, а бременността на оплодените от такъв бик крави трае по-малко. Звучи ли ви като генетично подобрение?

"Това, което никой от тези учени няма да ви каже е, че в следствие на генната мутация и наднорменото тегло на животните, върху краката им се образуват големи рани, които пък от своя страна водят до мъчителна смърт" - пише alexsrb.livejournal.com. Какви биха могли да са ефектите върху човешкия организъм, консумирайки такова месо, можем само да гадаем.

гмо бик

И докато целият свят се бори да спре злите гении, повярвали си, че са Господ, в Китай нещата отдавна са излезли извън релси. Местните учени са имплантирали човешки гени в крави, чието мляко уж напълно замествало майчиното. Някъде скрито от обществото обаче, остава фактът, че телетата на тези крави се раждат увредени мутанти, които в 99% от случаите умират веднага - пише още Александр Черемных.

бик

Въпреки горчивият опит на Америка с ГМ пшеница, за която беше доказано, че променя функцията на черния дроб и ГМ царевица, която причинява тумори, генетичното осакатяване не спира да се развива със страшна сила.

Как ли ще свърши това?

Бог да ни пази от човешкия ум!

източник: www.dnesplus.bg

Коментари