Еленко Ангелов: За контрола над съзнанието

Обновена в 15:14 на 29/07/2013 г.

г-н Ангелов- Г-н Ангелов, в едно телевизионно предаване определихте разширяващите се следи в небето като оръжие. Ако това наистина е оръжие, срещу кого е насочено?

- Това, че е оръжие, е само една от теориите. От 4 г. алармирам за това. Когато твърдя, че е оръжие, аз цитирам факти и доказателства на самия Бернард Ицланд, вечна му памет. Той е бивш създател и директор на станция HAARP в Аляска, която е бивша база на ВМС на САЩ, а днес - на ВВС на САЩ. В "Дупки в небесата" - един много популярен филм, преведен в България, той и синът му дават доказателства за тази теория. Аз съм ги цитирал десетки пъти в предавания, които съм водил или участвал.

Според Ицланд тази станция е изградена от стотици антени, които могат да изстрелват енергия от милиарди вата в амосферата.

За публиката станцията е прикрита като изследване на полярното сияние. Когато преминава под командването на ВВС, Ицланд е уволнен. След това започва да алармира чрез филми и интервюта за неподозираните и ужасни възможности на станцията.

Например Ицланд твърди, че с мощни електромагнитни вълни се предизвикват земетресения.

Според него кемтрейлс е и климатично оръжие - да, опит за контрол на климата. Действа се на принципа на чашата с хладка вода в микровълнова печка, която след секунди бурно завира. В случая от малка буря може да се прави ураган и дори да се насочва. В патента на Ицланд, достъпен за всеки в интернет, се твърди, че чрез самолети на американските ВВС в атмосферата се разпръскват специални смеси от барий, стронций и наноалуминий, за да работят съоръжения като HААRP. Те правят атмосферата по-електропроводима, а перестите следи изграждат нещо като огледални рефлектори, в които вълните отскачат като билярдни топки обратно към земята. Това не е ново, геолози така търсят нефт и други полезни изкопаеми и рискът да се разлюлеят земните пластове е огромен.

- Какво според вас се цели с предизвикването на такива земетресения?

- Самият аз преди 5 г., когато за първи път се натъкнах на тези теории, се изсмях. Това са глупости, казах. Но постепенно започнах да използвам очите си и главата си заедно с десетки приятели и съмишленици.

Повечето земетресения са страничен ефект. Основната цел, колкото и налудничаво да звучи - е контрол над човешкото съзнание с използване на определени честоти.

- Възможно ли е например тези електромагнитни вълни да се използват за обработка на електората по време на избори?

- Не само. Главното е за внушаване на апатия. А когато е нужно - и за агресия.

Това не са филми! Вижте, с моята шестица по физика от 7-и клас мога да направя разлика между обикновените следи в небето - контрейлс, и т.нар. кемтрейлс - химически следи. Преди и след мои участия в тв предавания журналистически екипи са ходили в Министерството на транспорта и са получавали потвърждения, че следите в небето съвпадат с въздушните коридори, които България осигурява за самолети на НАТО. В същото време метеоролози пък казаха, че това е странен феномен, който се дължи на нов тип самолетни двигатели или нови горива. Този феномен обаче им помагал да предсказват времето.

самолетни химически следи в небето

Други пък открито твърдят, че това са откачени теории. От БАН обаче не бързаха да ни отрежат. Според тях си струва да се замислим, дори предложиха да качат горе някаква лаборатория и да вземат проби от тези следи. Не разбрах точно как ще стане това, но ми се струва доста разумно.

- Интересно дали във вторник, преди блокадата на парламента, над София са наблюдавани такива следи?

- Нямаше, гледах специално.

- Всъщност кое във вашите наблюдения на следите ви прави особено впечатление?

- Пелената, която остава след следите. Представете си ясно синьо небе в който и да е сезон. След като минат десетки самолети, небето става на решетки или успоредни линии, които продължават да се разширяват. След известно време цялото небе се покрива с особена пелена, с нещо като завеса. Не е трудно да се забележат, трябва просто да се гледа внимателно. Най-често засичам тези решетки, когато пътувам с кола из страната.

- Какво ви плаши в тази пелена?

- Това, че в един момент тя буквално скрива небето. Вижте, не съм суеверен, не става дума за някакъв съвременен Армагедон. Ще припомня обаче едно поверие на индианското племе хопи от преди стотици години. Те казват, че когато в небето се появят странни бели паяжини, иде краят на една епоха. Дали ще тълкуваме пророкуването като библейски Армагедон, или като смяна на една епоха с друга - не знам.

- А не е ли това продължение на теорията на Малтус, според която войните са естествена корекция на разрастващото се население на земята? Питам заради едно съобщение, че въпросната пелена или завеса предизвиква рак на кръвта?

- Не смятам, че това е целта. Моята теория е, че населението се роботизира, като му се внушава апатия. Братя Стругацки са го описали още в миналия век в творбите си. Като психолог ви казвам, че това е детска игра, с електромагнитни вълни мога да ви лекувам, но мога и да ви разболея. Колкото до примера с рака на кожата - това е факт. Влезте в интернет и ще намерите съобщението, в което се казва как геоинженери обявили, че имат намерение да разпръскват в атмосферата наноалуминий, за да намалят случаите на рак на кожата. Но в същото време други учени скочили с тезата, че така пък рязко ще се повиши броят на болните от рак на кръвта.

На тази снимка небето е нашарено от следи, които образуват странни решетки.

- Добре, но това все пак е станало някъде по света. Може ли да се твърди, че и у нас са регистрирани такива тенденции?

- Моите очи 4 г. виждат не само какво става в Европа, но и в България. Унесени в кризата обаче, като че ли е по-лесно да кажем, че в момента има по-важни неща. Освен това постоянно чувам реплики от рода на тази, че решаването на подобни казуси едва ли ни е по силите. Донякъде ще се съглася с тях, защото наистина нещата не зависят

от нашите политици и нашите генерали.

Те дори не зависят и от големите политически фигури на Стария континент и САЩ. На времето самият Бил Клинтън чистосърдечно бе признал, че дори той няма контрол над тайния Военнопромишлен комплекс на САЩ.

Преди 2 седмици се запознах с канадски милиардер, който бе дошъл в България да купува земя. Човекът бе абсолютно наясно с проблема. Но и той разпери ръце пред огромните сили, които стоят зад онези, които дърпат конците.

- След като и милиардерът е безпомощен, ние в малката България какво можем да направим?

- Може да повторим библейската история на Давид срещу Голиат. Най-малкото -

да създадем комитет от журналисти и общественици, и тогава много повече хора ще ни повярват.

хора с маски

Аз обаче чрез вестника ще отправя един апел към всички, които се съмняват в казаното. Отделете 1-2 часа и наблюдавайте тези следи в небето, вижте как после образуват мътна пелена и сами решете дали това е нещо нормално!

Не се правя на интересен, аз съм когнитивно-поведенчески психолог, а когниция означава познание - да познаваш и да си наясно какво става около теб. Но как да обясня репликите на мои приятели от Военно-медицинската академия, които след поредните атаки във въздуха регистрират рязко повишаване на броя на респираторните заболявания, рязко вдигане на кръвното налягане както при доказани хипертоници, така и при уж здрави хора. Тук му е мястото да кажа, че много пилоти са наясно с нещата, но ги възприемат като нова технология и точка. Те не искат да си отварят устата, за да не останат без работа и без дом, защото 90% от тях са зависими от банките.

източник: www.24chasa.bg

Коментари