Откриха отровно вещество в мляко

Обновена в 12:17 на 17/06/2013 г.

отровно млякоГовориш срещу корпорацията МОНСАНТО – уволнен си

Журналисти от канал FOX в Съединените щати са били уволнени, защото са опитали да разкрият, че по-голяма част от млякото в Америка и някои части по света не е безопасно за консумация поради съдържанието си на Posilac – хормон, който вече е доказано, че причинява рак.

Веществото е известно със следните съкращения:  “BGH” “BST” или “rBGH”Млечните продукти на корпорацията Монсанто са бъкани с това опасно вещество.

Журналистите от канал “Фокс” – Стив Уилсън и Джейн Акре са били уволнени след дълга съдебна битка, в която журито е присъдило, че няма закон, който да задължи една медия да оповести определен факт!

Това е поредното доказателство, че масовите медии не целят да информират, предпазват и помагат на хората, а да ги манипулират. Това е и доказателство, че медиите и политиците са слуги на монополите и корпорациите.

Като цяло продуктите на “Монсанто” са бъкани с ГМО и др. вредни вещества и най-пресния случай за възбраната им е във Франция – преди няколко седмици. В Америка обаче корпорацията изглежда непоклатима и будните активисти се питат защо в Европа гонят “Монсанто”, а в САЩ никой не прави нищо срещу тях.

източник: www.alterinformation.wordpress.com

Коментари