Защо се разболяваме от рак

Човешките същества днес са пълни с паразити от семейството на метилите (fluke), по-конкретно с чревният метил Fasciolopsis buskii, но също и овчия чернодробен метил Fasciola hepatica, панкреатичния говежди метил Eurytrema pancreatica и човешкия чернодробен Clonorchis sinensis. Увеличението е поради изграждането на нов "биологичен резервоар" от говеда, пернати и четирикраки домашни любимци. При наличието на разтворители тези метили могат да завършат целият си биологичен цикъл в човешкото тяло, без нуждата от охлюв като междинен носител, както обикновено става. Тези разтворители са изопропилов алкохол (isopropyl alcohol), бензол (benzene), ксилол (xylene), толуол (toluene) и други, които се явяват като остатъчни продукти в храните ни, замърсяват продукти като паста за зъби, лосиони и козметики. Различните разтворители се натрупват в предпочитани органи. Изопропиловия алкохол се натрупва в черния дроб, давайки възможност на Fasciolopsis да завърши жизнения си цикъл там. Това дава началото на раковия процес или както се казва, продукцията на митотичния стимулант орто-фосфо-тирозин. Орто-фосфо-тирозин и различни фактори на растежа биват изработвани от паразитите за техни си нужди във органите, където са загнездени, като оказват влияние на човешките тъкани. Наличието на възрастен метил (fluke) в черния дроб сигнализира за продукцията на Орто-фосфо-тирозин в друг орган. Този орган изглежда се избира на базата на наличие на мед и гъбички както и обикновени карцирогени. Разликата между хора натрупващи изопропилов алкохол и тези, които го метаболизират е наличието на афлатоксин В (aflatoxin B) в човека. Събирането на афлатоксин В и изопропилов алкохол в черния дроб става причина за формирането на човешки Хорионичен Гонадотропин (hСG)( human Chorionic Gonadotropin), който се пръсва из цялото тяло и е следван от формирането на Орто-фосфо-тирозин. Афлатоксините са замърсители в нашите храни. Витамин С помага за детоксификацията на афлатоксин В. Това обяснява и наблюденията на Линус Паулинг и други, че витамин С премахва някои ракове.


Премахването на изпропилов алкохол, микотоксини (плесени, гъбички) от живота на пациента и унищожаването на всички стадии на метилите придружено с премахването на недостатъчно сготвени меса и млечни продукти от диетата ще даде като резултат бързо възстановяване, общо взето за седмица-две от всички видове рак. Ракът може да бъде премахнат в много кратък срок чрез прочистване на домашните ни животни и строг контрол на храната за разтворители. Прекратяването на консумация на микотоксини и използването на медни тръби (използвани широко в Америка) също трябва да се извърши. След като чревния метил може да се открие в кръвта, майчиното мляко, слюнката, спермата и урината и могат да бъдат видяни с ниско енергиен микроскоп, то следва, че този паразит може да бъде пренесен сексуално, с целувка по устата или кърмене. При все това получателят ще развие рак само ако има натрупвания на изопропилов алкохол в тялото си в резултат на консумацията на афлатоксин.

 

ПРИЧИНАТА


  От много години ние вярвахме, че ракьт е различен от останалите заболявания. Вярвахме, че ракът се държи като всепоглъщащ огън и тръгнал веднъж не може да се спре. Затова трябва да се реже, облъчва до смърт и химически да се унищожи всяка ракова клетка в тялото, след като тя не може да стане отново нормална. НЯМА НИЩО ПО-ПОГРЕШНО ОТ ТОВА! И ние вярвахме, че има различни видове рак, като левкемия, рак на гърдата и че те имат различни причини. Отново погрешно!


В тoзи сайт ти ще видиш, че всики видове рак си приличат. Те всички се причиняват от паразит. Един едничък паразит! И това е човешкият чревен метил. И ако убиеш този паразит, ракьт спира моментално. Тъканта става отново нормална. За да хванете рак трябва да имате този паразит. И така, как може чревния метил да причини рак? Този паразит нормално живее в червата, където причинява минимални проблеми, като колит, раздразнен стомах или въобще липса на симптоми. Но той напада друг орган, като матката, бъбреците или черния дроб причинявайки големи поражения. Ако се настани в черния дроб причинява рак! Той се настанява в черния дроб само на определени хора. Тези хора имат пропилов алкохол в телата си. Всички раково болни (100%) имат пропилов алкохол + чревен метил в черния си дроб. Разтворителят наречен пропилов алкохол е този, който "поканва" метила да се настани в черния дроб. За да получиш рак, трябва да имаш и паразита и пропиловия алкохол заедно в тялото ти.

Често срещаната бактерия  Clostridium произвежда изопропилов алкохол в храносмилателната система и при процедури за възстановяване на цялостта на зъби. Използването на бетаин като хранителна добавка и отстраняването на амалгами (метални пломби) прочиства от тях.

прочетете повече...

Коментари